Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiadanie Riotowi.

Fivers

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

mozesz ale twoja wiadomosc musi byc na samej górze zupelnie nad ich odpowiedzią

ma to wyglądać mniej więcej tak:

twoja wiadomość

=======================================================================

wiadomość od riotu

Opublikowano

Tak, możesz odpowiadać Riotowi przez odpowiedzi na poczcie.

xPppFgl.png

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Po ilu dniach zgłoszenie ulega przedawnieniu ? Bo nie odpisywałem przez 3 dni i nie wiem czy pisać od nowa zgłoszenie.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Po ilu dniach zgłoszenie ulega przedawnieniu ? Bo nie odpisywałem przez 3 dni i nie wiem czy pisać od nowa zgłoszenie.

Jak ty nie odpisywałeś, a zgłoszenie nie jest zamknięte, to możesz nadal odpisywać... 

Gdy piszesz te zgłoszenia, jak swoje tematy w tym dziale, to utrudniasz tylko pracę supportowi.

Opublikowano

Twoje tickety będą automatycznie archiwizowane po dłuższym czasie. Jeśli ticket jest otwarty to po to byś w nim mógł pisać. Nie wiem czy jakoś po miesiącu dopiero nie archiwizują.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jak ty nie odpisywałeś, a zgłoszenie nie jest zamknięte, to możesz nadal odpisywać... 

Gdy piszesz te zgłoszenia, jak swoje tematy w tym dziale, to utrudniasz tylko pracę supportowi.

Chciałem się tylko zapytać, ponieważ w tej chwili z supportem Riotu kontaktuje się tylko poprzez e-mail i nie mogę sprawdzić czy zgłoszenie jest czy nie jest zamkniete

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...