Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się zagrać w Farming Simulator?

bodzio17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema grał ktos już w farming simulator 16-17 i czy sie opłaca pobierać 

10596782480748166806.png     

Budowniczy
Opublikowano

Opłaca się zakupić pełną wersję gry. Grałem w FS 2015 i nie narzekam. Grafika jest przyjemna dla oka, masz wiele możliwości uprawy gleby i z pewnością nie znudzisz się tak szybko rozgrywką.

Opublikowano

Tak, jak najbardziej. Mi do gustu najbardziej przypadł LS 2013. Za to do LS 2011 jest bardzo dużo ciekawych modów. Ogólnie gry są przyjemne i wciągają. Gdy się znudzi to zawsze można z kolegami na multiplayer pograć. Zobacz sobie filmy na yt jak wyglądają gry, pobierz sobie demo gry, przetestuj etc.

Farming Simulator 2013 - Demo

Opublikowano

Tylko że 16-17 nie ma,najnowszą jest 15

Tyle że te gry to pewnie CTRL+V z dodatkiem kilku maszyn, może kilku roślinek itp. 

Jeśli lubisz orać pole na traktore i rolnicze disko oraz rozgrywkę tak powtarzalną ze aż nudną to kupuj, nikt nie zabroni, ja grałem na PS4 i znudziło mi się w ... 20 godzin?

Ale przyznam że grało się nawet przyjemnie :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dla mnie to najlepszy jest farming simulator 2013 ze względu na świetne polskie mody. Mam 2015 i to nie jest to samo,wracam do starszej wersji.

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...