Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry FPS multiplayer

Faydee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich dawno nie grałem w żadnego fps'a i chciałbym zacząć w coś grać. Z gier w które grałem to BF3 i COD4. Także jak łatwo zauważyć nie interesują mnie w ogóle te wszystkie futurystyczne tytuły, szybka rozgrywka itd. Wolę gry osadzone w dzisiejszych czasach w których trzeba pomyśleć, odczekać na swój ruch itd. Interesuję mnie przede wszystkim duża populacja na serwerach, stopień trudności gry, tryby gry, i "wielkość i różnorodność arsenału" Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Insurgency - bardzo dobry taktyczny FPS, nie ma jakiejś bardzo dużej ilości graczy, ale zawsze się ktoś znajdzie do gry.

Opublikowano

Może Skill 2?

Darmowy FPS w którym nie trzeba się martwić o graczy. Brak tylko "czekania na swój ruch".

Także polecam CS:GO.

Insurgency też jest bardzo dobrym wyborem. Zawsze ktoś się znajdzie do gry.

Opublikowano

Planet Side 2 powinno Ci podpasować. Jeśli trafisz na fajny outfit PL to grę taktyczną masz jak w banku :) 

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Z darmowych to polecam TF2. Fajna gierka, brońki są więc jest wybór.

i jakby jakiś debilny random mówił że ta gra nie ma poziomu (względem umiejętnośc) to polecam zagrać na tf2center/tf2up/ETF2L, bo sam PUB to nie jest wyzwanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...