Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zaakceptować meczu turniejowego ani zagrać na każdym z innych trybów od volvo.

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wie ktoś dlaczego nie mogę zaakceptować meczu turniejowego?? NA innych trybach grać też nie mogę bo nawet jaki piszę że znalazło to czekam na takiego dm 20 sek i wywala komunikat że nie mogę dołączyć. Grałem jeszcze dzisiaj o 13 i normalnie działało. Potem tylko czułość myszy zmieniłem wyszedłem, kompa nie wyłączałem (nikt go nie ruszał)  wróciłem około 17 włączam i nie działa 

xD

Opublikowano

Używasz MM Server Picker do wybierania krajów z którymi chcesz grać? U mnie to powodowało, że nie wyszukiwało turniejów również. 

Opublikowano

Używasz MM Server Picker do wybierania krajów z którymi chcesz grać? U mnie to powodowało, że nie wyszukiwało turniejów również. 

Raz użyłem potem zresetowałem. Co mam zrobić?? bo program usunąłem jakiś miesiąc temu.  @1373230489-U611928.pngLord Assasin

xD

Opublikowano

Raz użyłem potem zresetowałem. Co mam zrobić?? bo program usunąłem jakiś miesiąc temu.

Sprawdź spójność plików gry - odpal CS:GO - spróbuj dołączyć do wybrania turnieju. :)

Opublikowano

Raz użyłem potem zresetowałem. Co mam zrobić?? bo program usunąłem jakiś miesiąc temu.

Sprawdź spójność plików gry - odpal CS:GO - spróbuj dołączyć do wybrania turnieju. :)

Zrobione 1h teamu, dalej to samo. @1373230489-U611928.pngLord Assasin

xD

Opublikowano

Przeskanuj dla próby CCleanerem rejestr po tym programie o którym mowa była w moim poście. Spróbuj usunąć również cały folder cfg - dlaczego? Programy zewnętrzne (w Twoim przypadku ten program MM SP) mógł trochę namącić w configu w postaci pozmieniania wartości i nie są akceptowane przez serwery. 

Opublikowano

Przeskanuj dla próby CCleanerem rejestr po tym programie o którym mowa była w moim poście. Spróbuj usunąć również cały folder cfg - dlaczego? Programy zewnętrzne (w Twoim przypadku ten program MM SP) mógł trochę namącić w configu w postaci pozmieniania wartości i nie są akceptowane przez serwery. 

@1373230489-U611928.pngLord Assasin chodzi o ten cfg gdzie mam wszystkie ustawienia sensa rozdziałki itd??

xD

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngLord Assasin chodzi o ten cfg gdzie mam wszystkie ustawienia sensa rozdziałki itd??

Steam - steamapps - common - folder CS:GO - dalej folder CS:GO - usuwasz całe ''cfg''

PS. Nie oznaczaj mnie w każdym poście, mam włączone powiadomienia. ;) 

Opublikowano

Steam - steamapps - common - folder CS:GO - dalej folder CS:GO - usuwasz całe ''cfg''

PS. Nie oznaczaj mnie w każdym poście, mam włączone powiadomienia. ;)

spx, zaraz to zrobię i dam edit 

#edit

Dalej to samo, macie od razu moją konsole w cs.

Failed to load gamerulescvars.txt, game rules cvars might not be reported to management tools.

Parent cvar in client.dll not allowed (weapon_max_before_cleanup)

Parent cvar in client.dll not allowed (weapon_auto_cleanup_time)

Parent cvar in client.dll not allowed (steam_controller_haptics)

Parent cvar in client.dll not allowed (mp_endmatch_votenextleveltime)

Parent cvar in client.dll not allowed (mp_verbose_changelevel_spew)

Parent cvar in client.dll not allowed (cl_remove_old_ugc_downloads)

Parent and child ConVars with different default values! spec_freeze_time child: 2.0 parent: 5.0 (parent wins)

maxplayers set to 64

Error: Localization key value exceeds MAX_LOCALIZED_CHARS. Problem key: SFUI_HowToPlay_TacticsContents

Error: Localization key value exceeds MAX_LOCALIZED_CHARS. Problem key: SFUI_HowToPlay_TacticsContents

Steam config directory: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\platform\config

--- Missing Vgui material vgui/store/store_item_bg

--- Missing Vgui material vgui/store/store_item_bg_highlight

--- Missing Vgui material vgui/store/store_item_sel_bg

--- Missing Vgui material vgui/store/store_item_pickup_bg

--- Missing Vgui material vgui/store/store_preview_bg

--- Missing Vgui material vgui/store/store_bottom_bar_button_bg

--- Missing Vgui material vgui/store/store_bottom_bar_button_highlight_bg

--- Missing Vgui material vgui/store/store_default_dialog

--- Missing Vgui material vgui/store/store_backpack_bg

--- Missing Vgui material vgui/store/store_backpack_bg_highlight

--- Missing Vgui material vgui/store/store_discount_corner

--- Missing Vgui material vgui/store/store_preview_bg

--- Missing Vgui material vgui/store/store_tooltip_bg

--- Missing Vgui material vgui/store/store_tab_selected

--- Missing Vgui material vgui/store/store_tab_unselected

--- Missing Vgui material vgui/btn_econ_blue

--- Missing Vgui material vgui/store/button_econ_blue_over

--- Missing Vgui material vgui/store/store_backpack_bg

CGameEventManager::AddListener: event 'coop_mission_end_stats' unknown.

Unknown command "cl_thirdperson"

Unknown command "player_competitive_maplist_8_6_1_63EFC334"

Unknown command "tr_best_course_time"

Unknown command "tr_completed_training"

Unknown command "weapon_accuracy_logging"

Failed to init 'maps/soundcache/_master_polish.cache'

exec: couldn't exec valve.rc

Unknown command "cl_thirdperson"

Unknown command "player_competitive_maplist_8_6_1_63EFC334"

Unknown command "tr_best_course_time"

Unknown command "tr_completed_training"

Unknown command "weapon_accuracy_logging"

Failed to read the default inventory image file (materials/icons/inventory_icon_quest.vtf)

Failed to read the default inventory image file (materials/icons/inventory_icon_campaign.vtf)

Failed to read the default inventory image file (materials/icons/inventory_icon_campaign.vtf)

Loaded cached network config file. Loaded revision 36 OK

Telling Steam it is safe to update the app

Got network config from CDN. Data contains revision 36, not newer than current revision 36; ignoring.

Config file cfg/config.cfg is read-only!!

xD

Opublikowano

Odpalasz cmd i w cmd--> ipconfig ---> ipconfig /release --> ipconfig /renew---> ipnconfig i exit

Nie pomogło.

Zrób reinstall CS, skoro większość sposobów nie pomaga.

Opublikowano

Już nie wiedziałem co robić bo nawet reinstall nie pomógł to się wkurzyłem i wyjebałem firewalla i zadziałało. Więc jeśli ktoś bd miał taki problem to polecam.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...