Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobieranie na rankedach

karol123742

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest niemożliwe. System działa tak żeby po każdej stronie była taka sama ilość graczy w premade. Najwyraźniej Cię trochę strollowali.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jak dziala dobieranie graczy na rankedach?  dzisiaj gralem solo tak jak zawsze i dostalem w enemy 5 premadow gdzie w moim teamie kazdy pisal ze gra solo 

Prawdopodobnie byli grupką w 4 i Cię trollowali. :P

Następnym razem sprawdź to np. na lolnexusie

Opublikowano

to normalne, ja wczoraj gralem 3 gierki i w kazdej mialem 5x random w moim teamie a przeciwnicy mieli 4x premade, 2x + 2x premade, 3x premade.Mam nadzieje że riot coś z tym zrobi bo na ta chwile tylko dynamic queue sie oplaca grac ;(

Opublikowano

Co z tego, ja wczoraj serie do silver 2  zostala 1 wygrana do awansu, i  dobralo mi unrankeda  z 5losami i 0 win.. koles wziął nidalee adc  zrobil 0/2 i poszedl afk. WIEC J3BAC LOLA BO TO GOWNO

Opublikowano

To jest niemożliwe. System działa tak żeby po każdej stronie była taka sama ilość graczy w premade. Najwyraźniej Cię trochę strollowali.

"SYSTEM" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

system polegający na gównie, z gówna zrobiony, przez gówna zrobiony, elo.

Grając solo można trafić na enemy 5-tke oraz twój timek nie musi być premade w 2,3,4 itp, itd. Na reddicie był o tym ciekawy artykuł (po ang oczywiście), jak znajdę to dam edita. 

Opublikowano

Gównami nazywasz firmę, która osiągnęła bardzo dużo w świecie gier? Gratulacje.

---

Najłatwiej sprawdzić przez lolnexusa, czy grasz na 5-tkę premade. ;) Z tego co wyczytałam to miało być tak, że 5 premade ma grać tylko na drugą 5 premade. :P

Opublikowano

Nie mogli mnie trolować , wczoraj sie dowiedzialem ze support z topem byl premade :).

---

Najłatwiej sprawdzić przez lolnexusa, czy grasz na 5-tkę premade. ;) Z tego co wyczytałam to miało być tak, że 5 premade ma grać tylko na drugą 5 premade. :P

Nie sprawdzałem lolnexusa zreszta mieli takie same tagi + nawet pisali ze graja w 5 :D 

Opublikowano

---

To czemu ta firma "która osiągnęła bardzo dużo w świecie gier" nadal popełnia te same błędy przez kilka lat ? Dajmy na to broken postacie, które nie są zrównoważone, częste bugi, miliard nowości, a stare rzeczy nadal nie są poprawione (tunele rek'sai nadal nie poprawione, tunel barda również..... i wiele wiele więcej). 

­

Specjalista
Opublikowano

Przecież często zdarza się że w enemy są jakieś premade, u mnie wcale, i na odwrót, oczywiście czekając 10 minut na grę.

Opublikowano

System dobierania to obecnie najwieksze gowno jakie wymyslil.

Tak dobranie premadu 5graczy vs 2-3 premadow w druzynie jest mozliwe.

Opublikowano

DynamicQ z "systemu", który miał być dla graczy z niższego ELO stał się rajem dla boosterów i free winkami dla graczy z wyższych dywizji + jest jebanym syfem, bo nie jest w ogóle zbalansowany, więc nie dziwie się, że trafiłeś w SoloQ na premade 5 osób. Dyrus fajne screenki pokazywał jak grał SoloQ na d1 i trafiał na premade 5 high masterów / low challów którzy byli w piątkę. Ogólnie na Reddicie jest bardzo dużo tematów o tym. R)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...