Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] CreeperHeal - plugin na naprawę terenu uszkodzonego przez wybuchy i inne obrażenia

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30338b74c62b009c81c53ed035c9e1e78798b8ed

CreeperHeal jest pluginem który zabezpiecza serwer przed eksplozjami i ogniem.

Polega on na tym, że po wybuchu tnt lub innej rzeczy, niszczy teren, lecz po minucie teren zacznie się odnawiać i powróci do stanu jaki był przed uszkodzeniem, wszystko można skonfigurować w pliku config.

eaab319225dc28ade6771dd1d14047449d0fecc1

wait-before-heal:  #Czas po którym teren zacznie się odnawiać w przypadku
  explosions: 60       #Eksplozji
  fire: 45             #Ognia
block-per-block:   #Odnowa każdego bloku po kolei
  enabled: true
  interval: 20     #Odstęp czasu pomiędzy odnową każdego bloku wyrażony w tickach
                       #(1 sekunda = 20 ticks)
replace-protected-chests-immediately: false     #Natychmiastowe przywrócenie skrzynek
                                                # które uległy zniszczeniu przez eksplozje
crack-destroyed-bricks: false  #Czy cegły które zostaną zniszczone wybuchem
                               # mają powrócić jako zniszczone cegły?
replace-grass-with-dirt: false  #Czy trawa ma zostać zmieniona na ziemię?
sound:                     #Dźwięk który będzie towarzyszył podczas odnowy terenu
  volume: 1                #Głośność
  type: ITEM_PICKUP        #Typ dźwięku

8fb427e38718454e4026137fee825ce7feea904d

Link do oficjalnego downloadu ze strony craftbukkit:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/creeperheal-nitnelave/

Najnowsza wersja pluginu to 6.8.1 która współpracuję z wersją 1.8.X (Minecraftową)

Plugin nie jest mój, nie ja go napisałem, tylko go rozpowszechniam.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

K***a, wchodzę sobie na dział projekty, może coś fajnego ktoś napisał i widzę poradnik ­używania pluginu z bukkit.org.

Looken, wiem że się starasz (cały czas napierdalasz tymi poradnikami) ale kurczę przystopuj bo tu zaraz nic autorskiego nie będzie xD 

Poza tym zły dział, to raczej powinno być w Minecraft - Pluginy ale co ja tam wiem...

Dobra wiem, powinienem to wziąć...

0002Q27XG8SB8543-C116-F4.jpg

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@AdamGrzegorz

K***a, wchodzę sobie na dział projekty, może coś fajnego ktoś napisał i widzę poradnik ­używania pluginu z bukkit.org.

No cóż, to nie moja wina, napisz do administracji o prośbę dodania nowego działu - poradniki do pluginów.

Looken, wiem że się starasz (cały czas napierdalasz tymi poradnikami) ale kurczę przystopuj bo tu zaraz nic autorskiego nie będzie  xD

Ludzie mieli 4 lata na napisanie pluginu podobnego do tego.
Niestety ktoś był szybszy i miał fajny pomysł, nadal będę tworzył poradniki tego typu ponieważ rzadko widzę takie pluginy na innych serwerach.
I tak btw, czy ja komuś zakazuję pisać pluginy tego typu ? xDDDD

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

@AdamGrzegorz

No cóż, to nie moja wina, napisz do administracji o prośbę dodania nowego działu - poradniki do pluginów.

Looken, wiem że się starasz (cały czas napierdalasz tymi poradnikami) ale kurczę przystopuj bo tu zaraz nic autorskiego nie będzie  xD

Ludzie mieli 4 lata na napisanie pluginu podobnego do tego.

Niestety ktoś był szybszy i miał fajny pomysł, nadal będę tworzył poradniki tego typu ponieważ rzadko widzę takie pluginy na innych serwerach.

I tak btw, czy ja komuś zakazuję pisać pluginy tego typu ? xDDDD

Nie o to chodzi, może pisz przed tematem [Poradnik] albo nawet [Nie mój] bo nie interesuje mnie to a 3 pierwsze tematy to twoje poradniki.

:c 

Nadal uważam że Minecraft - Pluginy to lepszy dział do tego.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Looken, wiem że się starasz (cały czas napierdalasz tymi poradnikami) ale kurczę przystopuj bo tu zaraz nic autorskiego nie będzie xD 

Poza tym zły dział, to raczej powinno być w Minecraft - Pluginy ale co ja tam wiem...

Dobra wiem, powinienem to wziąć...

0002Q27XG8SB8543-C116-F4.jpg

Ta maść to prędziej dla Ciebie drogi Adamie :*

Liczą się chęci . Więc stul pys* bo twoja wypowiedz nie wnosi nic do tematu 

@Edit

Co do tego, że zły dział to sie z tym zgodzę, bo na początku myślałem, że to plugin twojego Autorstwa.

@Topic 

PLugin fajny, Jeszcze nikt takiego pluginu publicznie nie wrzucił, chodzi głównie o ludzi z polski :)

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...