Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie Serwera Publicznego!

McSkunior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem kuba mam 23 lata 

od juz paru lat interesuje sie ts3 bylem posiadaszem kilku serwerow moj rekor osob to 250!

i znów zwieła mnie cheć stworzenia serwera publicznego!

Oczywiscie szukam tutaj chetnej albo chetnych osob do administracji technicznej oraz serwerowej szukam kogos z kims mogłbym to poprowadzic.

Oczywiscie nie chce zadnych pieniedzy na serwer nic podobnego boty muzyczne boty serwerowe ja sponsoruje a co do maszyny pod ts3 z hosteam kupie nie ma zadnego problemu domena do uzgodnienia posiadam kilka jak ts-polish.eu oraz hayland.pl ale zawsze moge kupic

Licencja na ts3 512 slotow oczywiscie 

Jezeli ktos ma chec zalozenia wspolnego ts3 serdecznie zapraszam do kontaktu ze mna na pw lub gg:50990190

Opublikowano

NIE POLECAM Gość zacznie cię ddować itp ,Crack licencja 

Ps. Sprawa o ddosy jest juz na policji (mam dowody)

Jak by kogoś jeszcze ddosował to odrazu na policje,większą kare dostanie :D

Opublikowano

Nie polecam, osoba posiada zero wiedzy. Uważa się za pana wielkiego. Piszę, że pomogę mu pomoc, i zostać z nim dłużej, to ten wyskakuje z tekstem: Nie umiesz czytać ze zrozumieniem, nie szukam pomocy, tylko ekipy". A wyżej pisałem, że mogę zostać na dłużej (na zawsze). Więc nikomu nie polecam z nim współpracy, arogancki, nie miły, zresztą po komentarzach wyżej widać co on robi....

Opublikowano

Nie polecam ze względu na zachęcanie do DDoSowania uzytkowników TS3.
Nielegalne licencje pod względem itd.

Nie pozdrawiam...

eNlYHmx.png

Opublikowano

NIE POLECAM Gość zacznie cię ddować itp ,Crack licencja 

Ps. Sprawa o ddosy jest juz na policji (mam dowody)

Jak by kogoś jeszcze ddosował to odrazu na policje,większą kare dostanie :D

Tak jest własnie było CBŚ pytalo sie o jakies ataki ddos :D Tak ze pozdrawiam serdecznie <3

Nie polecam, zero wiedzy + crack licencja.

Stwierdzam iż jesteś troszeczke upośledzony :D bo nie pisales do mnie haha :D ani ze mna sie nie kontaktowales a licencje :D mam stara darmowa 512 :D od TeamSpeak3

Nie polecam, osoba posiada zero wiedzy. Uważa się za pana wielkiego. Piszę, że pomogę mu pomoc, i zostać z nim dłużej, to ten wyskakuje z tekstem: Nie umiesz czytać ze zrozumieniem, nie szukam pomocy, tylko ekipy". A wyżej pisałem, że mogę zostać na dłużej (na zawsze). Więc nikomu nie polecam z nim współpracy, arogancki, nie miły, zresztą po komentarzach wyżej widać co on robi....

Bo nie umiesz kolego czytać nie szukam dziecka ktory pisze mi 5 razy ey podaj ts3 napisalem ze szukam ekipy do Stworzenia czyli ts3 jeszcze nie powstal a ty ciagle zebym podal ci ip mojego serwera :D 

Nie polecam ze względu na zachęcanie do DDoSowania uzytkowników TS3.

Nielegalne licencje pod względem itd.

Nie pozdrawiam...

ja juz ci powiedzialem nie wkurwiaj lwa bo ja moge opublikować jakimi textami do mnie jezdziłes a atak DDOS mozesz dostac od 15% populacji :D 

Opublikowano

Aha, czyli wszyscy tu kłamią ?

Boisz się prawdy, i to jest cała prawda.

Opublikowano

Ale za to widać znajomość j. Polskiego jest Ci obca za równo jak i kultura osobista. Skoro współpracowałeś z osobami z MPCForum,którzy są kimś to powinieneś mieć pozytywne opinie pod tematem,a nie spam osób,które tylko i wyłącznie NIE POLECAJĄ i to ze względów Twojego zachowania.

Co z tego,że ataki nie są Ci obce. Chcesz stworzyć serwer publiczny i sprowadzić ludzi po to,żeby mieć na kogo te ataki wysyłać ? Bo z opinii innych i Twoich wypowiedzi na to wychodzi.

Nie pozdrawiam ...

Opublikowano

Jakiej prawdy sie boje :D to ze Ataki DDOS nie są mi opce pracowali ze mna ludzie z mpcforum ktorzy są kims tutaj nigdy jakos nie mieli problemow, 

Nie polecam patrząc na temat, składnie i ortografię. :D

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Ja na miejscu administracji forum dawno bym to konto zbanował nie dosyć , że osoba DDOSUJE to jeszcze serwer na crackowanej licencji taka osoba na forum nie powinna się znajdować

NIE POLECAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...