Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z trade na steam

gogel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem wczoraj chciałem się potrejdować i miałem oczekujące wymiany dzisiaj wróciłem z praktyk i mam taki błąd 

igo9Oup.png

Chciałbym trochę zarobić na tych trejdach ale jak będę musiał czekać po ileś tam dni na jednego to to się nie opłaca.

Dzięki i pozdrawiam.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Niestety masz pewnie steam guarda na email i stąd te blokady.

Musisz aktywowac steam guarda na telefon i poczekać 7 dni + 1/2 godziny i wtedy zniknie wstrzymanie wymiany.

Opublikowano

Masz mobilny token?

Niestety masz pewnie steam guarda na email i stąd te blokady.

Musisz aktywowac steam guarda na telefon i poczekać 7 dni + 1/2 godziny i wtedy zniknie wstrzymanie wymiany.

W tym problem że mobilny token mam od początku a dopiero z wczoraj na dzisiaj tak się stało wcześniej normalnie się trejdowałem.

Opublikowano

Moze poprostu od nowa zweryfikowales swoj numer telefonu / zreinstalowales steama ( na telefonie ) przez to też są blokady od nowa (miałem tak)

Opublikowano

Może osoba z którą się wymieniałeś nie miała tokena ?

Może spróbuję z kimś innym

Moze poprostu od nowa zweryfikowales swoj numer telefonu / zreinstalowales steama ( na telefonie ) przez to też są blokady od nowa (miałem tak)

Zrobiłem tylko to Prime Account beta to od tego może być ?

Opublikowano

Może osoba z którą się wymieniałeś nie miała tokena ?

Może spróbuję z kimś innym

Zrobiłem tylko to Prime Account beta to od tego może być ?

Niee, skoro nic nie grzebales w ustawieniach tokenu / steamie to jest wszystko ok i ta osoba z ktora sie wymieniales nie miala tokena poprostu ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...