Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utracone konto

titeczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, parę miesięcy temu straciłem moje konto. Do supportu napisałem wszystko, pierwsze postacie kupione za RP (nie kupowałem), IP etc. Wysłali mi 2 razy jak się sprawowała pomoc i ocena. Tylko że oni mi nic nie pomogli :/

Utraciłem ponieważ hasło miałem proste (wystarczyło znać imię siostry) i 'kolega' mi je podwalił. Chciałbym dokładnie zmienić e-mail i hasło konta. Do supportu spamiłem ale dalej tylko tą formułké wysyłają jak sprawowała się pomoc.

Opublikowano

To pewnie coś nie zrozumiałeś, spróbuj napisać do angielskiego supportu. Jak ten kolega jest z reala to może idź do niego?

Swoją drogą - co ty masz w mózgu, by ustawiać imię na hasło?

Skoro straciłeś konto - czego teraz oczekujesz?

,,Co ty masz w mózgu"? Oczekuje pomocy a nie głupich odzywek.
@554461402688252517908.png Ketti Spróbuje

Jakiej ty chcesz pomocy? Mamy za ciebie odzyskać konto?

Opublikowano

Nie dawaj im za wygraną, mają Ci pomoc, a nie pisać głupoty. Zmień troche treść ticketu i napisz do angielskiego supportu, ktory jest raczej troche bardziej ogarnięty.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

pierwsza sprawa, z takimi rzecza­mi nie czeka sie kilka miesiecy

po drugie, jesli kolega odgadl twoje haslo to i tak go nie zmienil, a tym bardziej e-maila, chyba ze nie jestes do konca szczery

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...