Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True profane weapon

Little•Finger°

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Doszedłem do momentu, w którym mogę ulepszyć moją broń. Mam dwie możliwości i nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, bo mam do wyboru użycie do ulepszenia broni skypetal i przekucie w oathbreaker lub użycie broni storm siren i przekucie w awakened siren. ma to jakieś znaczenie, której borni użyję do ulepszenia?

Jeszcze jedno pytanie. Jak zarabiać na lvl 45+, które daily się najbardziej opłaca robić?

Opublikowano

schemat do broni http://i.imgur.com/a8GyGok.png  sciezka z sirenem jest troszke tansza ale tez bedziesz biegal dluzej z ta sama bronia co do zarabiania na 45 to bsh 24, poh 24 frakcyjne w misty woods i fioletowe dungi na ten level  lepiej jak bys dobil 50 jest wiecej golda do zdobycia na dungach 50 lvl 

ja robie Frostscale Basin, Beastbog, Mushin Tower (od 5 bo nie chce mi sie od samego dolu :D) ,frakcyjne na 50(Soulstone Plains),3 fioletowe (Awakened Necropolis, Avalanche Den i Lair of the Frozen Fang)  z samych questow mam okolo 15 golda + drop i soulstony z frakcyjnych chyba 54 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...