Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pluginu na spawnery

MajnekraftyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję pluginu który po postawieniu spawnera od razu zmieniał go na Spawner żelaznych golemów. Lub okienko z wyborem Moba (żeby była możliwość zmiany wiadomości w okienku, ceny i możliwość zablokowania niektórych mobów) Pod wersję Spigot 1.7.10.

Opublikowano

Tam jest tylko do 1.7.9, instalowalem Release 2.0 i nie działa (beta 2.1 nie testowałem) podaj mi link do wersji która będzie w 100% działać z najnowszym Vault. I żeby permissie też działały

Opublikowano

Działa mi najnowsza wersja, lecz jest problem z uprawnieniami. Gracz z opem i permissią * może normalnie wszystko a zwykły gracz z permissią spawnergui.open w miejscu gdzie może budować, nie może otworzyć spawnera. Przy próbie otworzenia nic się nie pokazuje. Proszę o pomoc.

@"Venom!"

Opublikowano

@up, spróbuj dać jeszcze uprawnienie spawnergui.edit.* oraz spawnergui.command.reload i daj znać czy coś pomogło. Lub możliwe jeszcze, że jakaś flaga blokuje jak na terenie z cuboidem robisz.

sygn.png

Opublikowano

@up, spróbuj dać jeszcze uprawnienie spawnergui.edit.* oraz spawnergui.command.reload i daj znać czy coś pomogło. Lub możliwe jeszcze, że jakaś flaga blokuje jak na terenie z cuboidem robisz.

Też nie działa. Dałem graczowi nawet spawnergui.* i nie działa. Możesz mi podesłać konkretną wersję pluginu która by działała na Spigot 1.7.10?

@Venom!

A może plugin Spawner?

Komenda "/spawner give Snowman PLAYER" działa, lecz gdy piszę "IronGolem" to nie znaleziono moba. Próbowałem też: Iron, Iron_golem, VIllageGolem i nic. Jak się nazywa w tym pluginie Żelazny Golem?

AD: Dobra już działa. Nazywa się - VillagerGolem

Opublikowano

A może plugin Spawner?

Gracz może zmieniać spawnery na spawnie i na wyspach innych graczy. Gracz nie może położyc spawneru. Dałem graczowi /pex user TESTER add spawner.all (oraz spawner.*) i nadal nie może kłasc. To samo Co z SpawnerGUI. Problem z Permissiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...