Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Gragas

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gragas na topie? Jeszcze nie widziałem. Mimo to jest w nim potencjał top laner'a, tak samo jak nadał się do lasu, tak samo nada się na górną aleję.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Również nie widziałem. Myślę, że może się sprawdzić, ale jednak w dżungli lepiej sobie wg mnie radzi.

Swoją drogą z niektórymi pickami miałby mocno przechlapane, a na topie też jakiś dmg przydałby się.

Opublikowano

Bardziej na mida full Ap bo jak on ma sobie poradzic z tankiem ? a full AP rozwali na combo zeda yasuo i inme tego typu champow

Opublikowano

Bardziej na mida full Ap bo jak on ma sobie poradzic z tankiem ? a full AP rozwali na combo zeda yasuo i inme tego typu champow

na midzie ssie na wiekszosc championow, mowie tylko i wylacznie o topie poniewaz tam nim graja wszyscy powyzej diamentu.

Opublikowano

Większość mobilnych postaci go kontruję na midzie typu LeBlanc,

Są na niego moim zdaniem dwie największe kontry Yasuo, Fizz i inne to zależy już od umiejętności gracza.

I. Yasuo:

Pasywka zmniejsza obrażenia od beczki, "E" łatwo unika beczkę, niszczy ją całkowicie.

I. Fizz: "E" unikanie beczki, "Q" mało wymagający many więc można też uniknąć w ten sposób beczki, podobnie jak "E" Yasuo.

Odradzam gry tym pickiem na topie/midzie, jest to postać idealna a zarazem bardzo mocna w Jungli. 

Opublikowano

tak jak sierp napisal gragas nie ma miejsca w obecnej mecie nigdzie procz jungli oczywiscie mozna grac na niektore picki ale i tak i tak na dluzsza mete sie to nie oplaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...