Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania o rozdziałki

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie bo słyszałem ze na rozdzialce 4:3 rozciągnietej myszka   w pionie porusza sie wolniej podobno... i czy to prawda. i czy jak włacze black bars to mi to zniknie?, i jaka rozdziałka jest uważana za taką najlepszą,wiem ze kazdy ma taką na jakiej mus ie lepiej gra ale jest chyba taka  rozdziałka która przeważa nad  innymi tak teoretycznie xD.

Opublikowano

Przeważa 4:3 i chyba 1280 coś tam, ogólnie przeważa 4:3, 1024x768 stretched, blackbars no i 800x600 bb i stretched. Do tego na takim stretched modele się szybciej poruszają, więc jak się wcelujesz w szparę i gościu wybiegnie jeszcze ze skokiem albo coś to mała szansa, że trafisz go z awp. :p

Opublikowano

Przeważa 4:3 i chyba 1280 coś tam, ogólnie przeważa 4:3, 1024x768 stretched, blackbars no i 800x600 bb i stretched. Do tego na takim stretched modele się szybciej poruszają, więc jak się wcelujesz w szparę i gościu wybiegnie jeszcze ze skokiem albo coś to mała szansa, że trafisz go z awp. :p

No nie do końca z tym wybieganiem zza ściany :p Na stretched nie tylko modele się szybciej poruszają, ale przecież odczuwasz że twój celownik szybciej się porusza więc jest duża szansa że trafisz takiego przeciwnika :D Dużo osób mówi że dla AWPerów najlepsza rozdzielczość to stretched.

A do tematu to większość graczy gra na 4:3 na black barsach 1024x768, na 2 miejscu są rozdzielczości stretched, a na końcu 16:9 i 16:10 

Opublikowano

No nie do końca z tym wybieganiem zza ściany :p Na stretched nie tylko modele się szybciej poruszają, ale przecież odczuwasz że twój celownik szybciej się porusza więc jest duża szansa że trafisz takiego przeciwnika :D Dużo osób mówi że dla AWPerów najlepsza rozdzielczość to stretched.

A do tematu to większość graczy gra na 4:3 na black barsach 1024x768, na 2 miejscu są rozdzielczości stretched, a na końcu 16:9 i 16:10 

Noo przez ścianę to może tak, bo przecież napisałem o celowaniu przez szparę. 1024x768 stretched to chyba najlepsza opcja, ale też musisz się przyzwyczaić. Strzelać heady możesz i nawet na full hd jak masz stałe 60 fps. :p

Opublikowano

Stretched 1024x768 jest troszkę rozmazane, ale da się grać tylko czasami problemy są żeby zobaczyć gościa na dd2 w piachu na longu :p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...