Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z baterią Samsung.

Gość Ratty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wczoraj wyładowała mi się bateria i teraz po podłączeniu ładowarki wyskakuje mi tylko obrazek bateri, która nawet się nie ładuje.

W czym może być problem?

Opublikowano

spróbuj zrobić wipe przez recovery

Co ma piernik do wiatraka?

Podłącz telefon do ładowarki i poczekaj trochę, jak się wyładowała to potrzebuje czasu na powrót do stanu używalności - za godzinę powinna być sprawna. Jak nie, to pożycz od kogoś i sprawdź czy działa. Jeśli po raz kolejny nie, to możesz zrobić tak jak w poście wyżej. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Podłącz telefon do ładowarki i poczekaj trochę, jak się wyładowała to potrzebuje czasu na powrót do stanu używalności - za godzinę powinna być sprawna. Jak nie, to pożycz od kogoś i sprawdź czy działa. Jeśli po raz kolejny nie, to możesz zrobić tak jak w poście wyżej.

Ma to, że wiatrak się spierniczył :p A tak na serio, to po prostu mógł to być bootloop. Nie wiedziałem że autor do końca rozładował baterię.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Opublikowano

Ma to, że wiatrak się spierniczył :p A tak na serio, to po prostu mógł to być bootloop. Nie wiedziałem że autor do końca rozładował baterię.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Akurat bootloop nie występuje w takiej odmianie, ale np na logu producenta. Zamykam. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...