Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest z Poppy

LOLIkxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamietam jak kiedys byla grana co drugi mecz a teraz jej nie widze od 20meczow a jak ja zobaczylem to zrobila 0 5 naprawde taka slaba po tych nerfach ?

jakie ma win ratio ? doatanie jakiegos buffa ?

Opublikowano

Pamietam jak kiedys byla grana co drugi mecz a teraz jej nie widze od 20meczow a jak ja zobaczylem to zrobila 0 5 naprawde taka slaba po tych nerfach ?

Znerfili chyba Q i range na doskoku. Buffa raczej nie, dopiero co był nerf przecież.

Opublikowano

Win rate 47.30%

Popularność 7.58%

Dosyć stabilnie to wygląda, wątpię żeby dostała buffa, nie jest jej potrzebny.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Poppy dalej strong na soloq. Osobiście w platynie grając duo z kolegą który właśnie OTP Poppy jungle gra wygrywamy 80% gier.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Jak dla mnie Poppy jest słaba. Łatwa do skontrowania, brak większego CC, prócz ulta.

Osobiście również widzę ją co 20 grę. Może to być spowodowane ligą. Z tego co zauważyłem, w high elo częściej ją wybierają.

Opublikowano

Dostala nerfa ale moim zdaniem jest nadal strong moze nie jedna z najlepszych pickow na topa ale daje rade

Opublikowano

Poppy Nie jest słaba tylko ludzie grajacy nimi :P ot co

Opublikowano

Poppy jest wciąż silna w specyficznych sytuacjach. Jej winratio wcale nie jest złe.

Jeśli dla Ciebie 45% win ratio nie jest złe to ja nie mam pytań. "W specyficznych sytuacjach" - każda postać jest dobra w "specyficznych sytuacjach".

Opublikowano

Poppy jest wciąż silna w specyficznych sytuacjach. Jej winratio wcale nie jest złe.

Jeśli dla Ciebie 45% win ratio nie jest złe to ja nie mam pytań. "W specyficznych sytuacjach" - każda postać jest dobra w "specyficznych sytuacjach".

Nidalee po nerfach miała mniejsze, o ile dobrze pamiętam. Okej, w takim razie w jakiej sytuacji choćby taki Nunu jest grywalny?

Nie wiadomo czy dostanie jakiegoś buffa, jej range na doskok był chory więc go znerfili.

Opublikowano

Nidalee po nerfach miała mniejsze, o ile dobrze pamiętam. Okej, w takim razie w jakiej sytuacji choćby taki Nunu jest grywalny?

Nie wiadomo czy dostanie jakiegoś buffa, jej range na doskok był chory więc go znerfili.

Kontruje ją praktycznie każda postać na topie, na nic nie ustoi, na żadnego Nasusa, Dariusa, a tym bardziej Trundle'a.

Nie był chory, bo wystarczyło takie E Vayne, R Tristany czy po prostu dash atakowanego bohatera by to skontrować, a wątpię by tanka w TF to bolało.

Nunu (jak pokazywały to LCS) jest grywalny, gdy ma się zamiar counter jungle'ować oraz ADC jest pod AS, (meta) więc W dodatkowo buffowało ten czynnik, R w krzakach jest OK, łatwe do przerwania, zmusza też przeciwników do wywalenia jakiegoś CC na niego.

Też ma małe win ratio, bo R i tak mimo wszystko jest uselles, E za słabe, chociaż slow wciąż mocny, jest to postać bardziej teamowa, bo normalnie na zwykłym soloQ, bez ogarniętych sojuszników, szybciej się wywali w przeciwnej dżungli.

Opublikowano

Kontruje ją praktycznie każda postać na topie, na nic nie ustoi, na żadnego Nasusa, Dariusa, a tym bardziej Trundle'a.

Nie był chory, bo wystarczyło takie E Vayne, R Tristany czy po prostu dash atakowanego bohatera by to skontrować, a wątpię by tanka w TF to bolało.

Nunu (jak pokazywały to LCS) jest grywalny, gdy ma się zamiar counter jungle'ować oraz ADC jest pod AS, (meta) więc W dodatkowo buffowało ten czynnik, R w krzakach jest OK, łatwe do przerwania, zmusza też przeciwników do wywalenia jakiegoś CC na niego.

Też ma małe win ratio, bo R i tak mimo wszystko jest uselles, E za słabe, chociaż slow wciąż mocny, jest to postać bardziej teamowa, bo normalnie na zwykłym soloQ, bez ogarniętych sojuszników, szybciej się wywali w przeciwnej dżungli.

LCS jest odmiennym światem niż soloQ, nie można się sugerować, bo coś było grane na profesjonalnej scenie. Sama Poppy nie ma najlepszego laningu ale w tf potrafi zrobić kawał dobrej roboty, najbardziej użyteczne jest jej W, którym może obronić swój team przed najważniejszymi umiejętnościami wroga oraz posiada znaczące CC. Winrate nie zawsze jest odzwierciedleniem siły postaci. Niektórzy ją pickują w złe matchupy, inni po prostu źle nią grają. Poppy nadal jest grywalna, może nie jest top 1 pickiem ale też nie wypadła z mety.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

LCS jest odmiennym światem niż soloQ, nie można się sugerować, bo coś było grane na profesjonalnej scenie. Sama Poppy nie ma najlepszego laningu ale w tf potrafi zrobić kawał dobrej roboty, najbardziej użyteczne jest jej W, którym może obronić swój team przed najważniejszymi umiejętnościami wroga oraz posiada znaczące CC. Winrate nie zawsze jest odzwierciedleniem siły postaci. Niektórzy ją pickują w złe matchupy, inni po prostu źle nią grają. Poppy nadal jest grywalna, może nie jest top 1 pickiem ale też nie wypadła z mety.

Pisaliśmy o grywalności postaci ogólnie. Jest grywalny? No jest, przecież prosi, by takiego Nunu nie brali do compu.

Tak poza tym to Poppy ma tylko mocne R, tyle w temacie, na nic nie ustoi. Powinna dostać jakiegoś buffa, bo to żenada, że samotny adc (od early) na topie ją niszczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...