Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy odpali Wiedzmin 3 ? pytanie powtarzane tysiąc razy :)

NerdyBean

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma informacji o modelu karty graficznej, więc nie wiadomo czy pojdzie czy nie. Dałeś jedynie screena gdzie widać serie kart, a nie jej model.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

a po typie mikroukładu? wynika, że to jest r7 260x, ale to są moje domniemania.

tak na tej karcie mógłbyś pograć W GTA płynnie na średnio-wysokich detalach myślę, ale procek byłby pewnie z tyłu, najlepiej samemu odpalić grę i zobaczyć. to że odpali to na 100%, ale jak z płynnością i ustawieniami zobaczymy.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Masz racje z tym R7  260X od Asusa :D pomyliłem się . Tylko że chodzi mi bardziej o Wiedzmina 3 wiem że na jakieś wysokie ustawienia niema co liczyć ale np minimalne tez byłyby dobre :D

Opublikowano

Jak procek wyrobi to pojdzie, bo z tego co sie orientuje to wiedzmin 3 ma trochu zawyzone wymagania, poniewaz u mnie na i3+gtx 460+4gb ram chodzi gites na nisko/srednich ustawieniach :-)

Ale poczekaj na opinie expertow ^^

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Pójdzie na minimalnych. Koledze na laptopie na niskich działa. Mobilna i5 2/4 i chyba gtx 840m czy coś w tym stylu

Opublikowano

FHD niskie albo HD średnie, ale pójdzie. Nie pytaj się tylko ile będziesz miał FPS, bo niestety nie istnieją magiczne kalkulatory.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Tak szczerze to ja nie widze jakos bardzo duzej roznicy miedzy ultra a niskimi/srednimi ustawieniami.

Choc moze to dla tego ze gram na niskiej rozdzialce. Polecam ci i tak zagrac, poniewaz wciaga :)

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...