Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o wymienianiu gier przez internet?

FlashLight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam całą masę starszych gier na xbox 360, niektóre z nich ograne już kilka razy. Nie chce ich sprzedawać, bo najpewniej nie dostanę za nie zbyt wiele kasy, ale też nie chcę, aby mi się kurzyły na półce. Wiem, że jest możliwe wymienianie takich gier przez internet, ale szczerze mówiąc to nigdy wcześniej nie próbowałem. Na niej jest to teoretycznie możliwe, ale nie ten sklep niestety nie ma żadnych opinii w internecie... Korzystał Was ktoś z takiego rozwiązania? Zależy mi na tym, aby dostać w zamian grę na zbliżonym poziomie. Takiej, której jeszcze nie mam. Wie ktoś w ogóle na jakiej zasadzie dokonuje się takiej wymiany?

Dzięki z góry za pomoc :D

Opublikowano
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Patrząc na to, że te zdjęcia na mapie pochodzą z lipca 2012 roku to rzeczywiście jest to bardzo wiarygodne źródło informacji :). Naprawdę nie miał nikt okazji korzystać z tego typu formy wymiany gier? Takie rozwiązanie wydaje się być całkiem rozsądnym i opłacalnym, ale trudno samemu mi się zdecydować.

Opublikowano

Tak

JJest też serwis Gametrade który oferuje zamianę Dodajesz coś w postaci ogłoszenia a później wysyłasz pocztą grę a druga osoba też Ci odsyła Może i ryzyko ale wiele razy tak robiłem i nie zostałem oszukany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...