Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ta gra jeszcze istnieje?

mroźnogroźny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

są różne opinie ,    Ci którzy zakończyli przygodę z sro maja najwięcej do gadania  np :   malo ludzi ,  długo wbija się itp 

Ci którzy  graja : gra  się świetnie ,  dużo ludzi ( polaków bardzo mało - bynajmniej na athena ...)

Zachęcam -  dla nowych graczy premka ;) Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem , szczerze jestem graczem od ok 2006 - 2008 roku.

Gra jest na wymarciu z miesiąca na miesiąc serwery się łącza i jest ich coraz mniej.

Gra została zniszczona przez boty , gdyby Joymax prowadził dobrą politykę nie upadłaby.

Nie długo zamkną i serwery gdy hajsu nie będzie. 

Opublikowano

To prawda. Gra została zniszczona przez boty..  Dzisiaj kto gra w silka to  ma bota puszczonego 24/7  po kilka kont.  Chyba nie wyobrażasz sobie bić ręcznie do 125 lvla ?   Ja osobiście gram w silka nie ukrywam że mam straszną słabość do tej gry , ale    przyznam  się  z roku na rok ubywa graczy. Pół roku temu w guild można było spotkać 10-20 osób a teraz nikt nie gra  -powód serwer  pełny.   Isro nie padnie , połącza znowu serwery i będzie  po problemie . Mają wprowadzić 130 lvl ... i to już niedługo.

Opublikowano

Na pewno kiedyś musi paść bo łączyć serwery nie będą wiecznie.

Wszystko zależy od Tego czy będzie za to hajs jak nie będzie może wtedy coś zrobią może pomyślą nad odświeżeniem gry... choć wątpie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...