Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Problem z kitami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielki problem nie wiem jak zrobić aby kit np. : Vip można było wziąć tylko jeden raz nie ustawiając że się go bierze co 15 minut czy co tydzień albo 2 dni tylko jeden raz na jedną osobe i żeby tam jak wpisze ponownie to nie wyskoczyło np. : Poczekaj 58 lat tylko że już nie może wziąć tego kita ani razu na tym nicku. Czekam na szybką odpowiedź 

Ps. : wiem trochę masło maślane ale no musiałem tak napisać ponieważ jest kilka takich tematów (2,3) ale one kończą się tym że osoba ustawia sobie na 2,3 godziny i jej to odpowiada ale jak chcę aby było to tylko raz :(

Ps. : A jak zrobić żeby "lore (opis) " było w 2 linijkach  np. :▼  próbowałem już chyba na wszystkie sposoby ale mi nie wychodzi pls pomóżcie!

▼

▼

Powodzenia

życzą admini

(Przykład)

post-1507487-0-19190700-1461913411.png

Opublikowano

Musisz skorzystać ze skryptu lub pluginu. Essentials, o ile się nie mylę, nie posiada takiej funkcjonalności.

Opublikowano

A i jeszcze jest jeden problem jak zrobić aby "lore" było krótkie 2,3 wyrazy a pod nim jeszcze jedno z 2,3 wyrazami takie piętra zrobić robiłem to na wszystkie sposoby ale nie wychodziło

Opublikowano

Ustaw sobie kilkadziesiąt lat i powinny być spoko :)

Wiesz że mam u cb bana na serwie, ale powinieneś czytać uważniej a nie że ja sobie ustawi na kilka lat bo ja tego nie chciałem potrzebowałem pomocy aby nie było właśnie tego czekania tylko by było możliwe wykorzystanie tylko jeden raz kitu ale możesz mi pomuc jak zrobić 2 piętrowe "lore (opis)"

Opublikowano

dzięki działa MCWnuq pozdro może jeszcze dostane unbana, a i jak chcesz mógłbym ci cos pomuc przy serwi albo ty jak byś oczywiście chiał mi pomuc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...