Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop z kapsułki.

Herexo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka sytuacja - Dostawałem z eventow kapsy nic, dzienne nic, doładowalem za 60zł potem dostałem kapsułe dzienna i Sztylet na zawsze :P

Jest jakiś współczynnik?

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Jakiegoś konkretnego współczynnika niema. Chociaż z własnych obserwacji wnioskuje, że pewne poczynania mogą zwiększyć prawdopodobieństwo wygrania jakiejś broni na perma. Kilka z nich:

• doładowanie świeżego konta za ponad 50zł
  • cykliczne doładowywania
  • mała ilość reportów na Twoje konto
  • słaby poziom grania KD<0,9
  • brak jakichkolwiek wiadomości do supportu

Są to jedynie założenia i nie muszą zadziałać. Ja osobiście nie stosując się do żadnego z nich, przy kapsułach za SP mam prawdopodobieństwo wygrania jakiejś broni na perma, w okolicach 200:1. Znajomy z klanu, który spełnia przynajmniej trzy punkty z powyższych, zazwyczaj trafia coś na perma przy zakupie jedynie 12 kapsuł.

0md2yZl.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma jakiegoś konkretnego współczynnika, wydałem na same kapsuły ok. 100 zł i nie mam niczego wartościowego z kapsuł -.- Nie polecam kupować CASH na kapsuły bo to tylko strata $$$. Raz masz szczęście, raz nie .

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Losuje wedle 'pewnego' algorytmu . 

Za pewne jak w większości tych gier, jest ustawiony w maszynie pewien limit na pewien okres . 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...