Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting najtańszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pomysł na nowy tryb i takie pytanie. Gdzie można najtaniej kupić serwer?

2078d3efe0497b2dmed.png

> Serwer ROLE-PLAY <

Już niedługo zapowiedź!

Opublikowano

Najlepszy pod każdym względem Enderchest.pl lub LVLUP.pro.

Najtańszy to chyba pukawka.pl lub crafthost.pl.­

­

Opublikowano

Nie wiem czy najtańszym hostingiem nie jest pukawka ale nie polecam brania u nich serwerów. Nadal tanio lecz z dobrą jakością możesz korzystać z usług enderchest. Ceny nie są wygórowane, a jakość serwerów jest dosyć dobra.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie polecam zamawiać na pukawce, strzeli Ci wszystko po trzech dniach, a potem ci powiedzą, że nie są w stanie naprawić serwera.

Polecam Enderchest.pl jak ludzie wyżej!

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Nie polecam zamawiać na pukawce, strzeli Ci wszystko po trzech dniach, a potem ci powiedzą, że nie są w stanie naprawić serwera.

Nie prawda. Ty jesteś odpowiedzialny za konfigurację serwera.

Samo nie strzela. Zepsułeś? Napraw.

Nie oczkuj, że będziemy siedzieć wiele godziny lub dni i dochodzić, co zepsułeś na serwerze, bo kupiłeś serwer za 28 zł

Natomiast support mamy najlepszy:

Wsparcie techniczne: +48 (22) 10 10 965 — pon-pt Od 10 do 20

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

@mine_master

Gówno prawda, że najlepszy...

Sam siebie oczywiście, że będziesz chwalić...

Dla mnie opinia jest ciągle taka sama...

Wsparcie techniczne: +48 (22) 10 10 965 — pon-pt Od 10 do 20

Ja przynajmniej w życiu bym tam nie zadzwonił. Telefon jest płatny (normalnie, bo mam za darmo telefon na komórki :|) i dla mnie, jest to zrypane, że takie wsparcia są telefonami domowymi, a nie komórkowymi, a sam domowego nie posiadam (tak czy siak go nie używam) + telefon może naliczać duże opłaty. Przynajmniej ja, wolał bym aby pomoc była na skype, szybka, z automatu, kilka pomocników siedzi na tym skypie 24/7 i było by dobrze. Automat wybierający typ zgłoszenia, i w 30 sec by była odpowiedź. Było by lepsze, ale nie o support chodzi, a o jakość waszych usług.

Jakość 2/10 - serwery padają po 2 dniach, dla przykładu kiedyś kupiłem u was jeden serwer, i jeden na innym hoście. Identyczna paczka, identycznie wgrałem

Na jednym chodziła bez lagów { obie takie same pakiety} a na waszym hoście 500+ MS :|

Po prostu nie polecam!

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Notrax3

Pomoc 24/7 na Skype i za 28 zł ma pewnie utrzymać 200 slotowy serwer z forge..

To jest właśnie problem z niezrozumieniem realiów.
Pomoc 24/7 musiałaby kosztować gigantyczne pieniądze, bo etaty ludzkie kosztują i to nie mało.
Chciałbyś płacić 10x tyle za slot?

Wiesz dla czego jest telefon? Bo jak kosztuje, to nie zadzwonisz, jak nie musisz.
Możesz zadzwonić i umówić się na spotkanie np na ts3. Wielu klientów tak robi.

Takie tam opowiadanie, że gdzie indziej to samo działało, a u Was nie.
Wiesz ile razy to samo słyszeliśmy, że u nas to działa, a gdzie indziej nie?
Obie wersje są nieprawdziwe.

Skoro nie ma limitu na procesor, a ram na maszynie kończy się znacznie wcześniej niż cpu, czyli nigdy, powtarzam NIGDY procesor nie jest mocno obciążony na stałe, to skąd Ty masz te 500 ms?
Bzdruy opowiadasz i tyle.
Możesz sobie nie polecać, ale klienci wiedzą swoje, a ilość serwerów które przenosimy w ramach tej promocji http://maxcraft.pl/page/przeniesswojserwerdonas.html mówi sama za siebie.
Zawsze jednak uczciwie tłumaczymy klientom, że skoro im gdzie indziej nie działało, to to samo u nas też nie będzie działać. 
Warto przenosić, jeżeli są limity czy inne rzeczy które mamy lepsze, ale nie względu, że coś tam nie działa.

Notrax3  - wyzwanie. Dowolny serwer od nas na miesiąc czasu.
Sprawdzisz czy działa, co działa, co nie działa.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...