Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od jakiego Wiedźmina zacząć?

NiemaSkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.  Zamierzam kupić/pobrać sobie Wiedżmina na pc, ale niestety mam zagwozdkę bo nie wiem jaką wersję gry na sam pierw grać. Oczywiście oczywistością jest to ,że w część 1 ale jeśli bym zagrał w 3 i dopiero póżniej w pozostałe to coś by się stało w sensie "nie rozumaiłbym pewnych zdarzeń itp."? 

Opublikowano

W sensie to polecam grać 1-2-3, ale jeżeli zagrasz najpierw w 3 część to nic wielkiego się nie stanie, stracisz tylko bardzo dużą ilość smaczków.

Opublikowano

Nie gralem w 1 i 2(pewnie dlatego, ze grafika i system walki mnie odrzuca)

Ale za to w 3 gralo mi sie wysmienicie :)

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Wiesz jest coś takiego jak przenoszenie saveów z 1 do 2 i z 2 do 3 więc jak już chcesz w 3 uporczywie to polecam zacząć od 2 :)

Przepłynięcie na "Kur*ich dupach" i tatuaż w dwójce = taki sam tatuaż w trójce - jeden z wielu smaczków zachęcających do ogrania wszystkich części :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Trójka jest tak skonstruowana, że bez problemu możesz zagrać tylko w nią (jest dostosowana pod zachodni rynek). Jednak jeśli czytałeś książki, i grałeś od pierwszej do trzeciej, to wrażenia z gry będą wręcz wybitne. Jeśli masz taką możliwość, to dobrze zagrać we wszystkie, jeśli nie to chociaż od dwójki.

Opublikowano

Najlepiej jest zagrać po kolei, ale moja przygoda z Wiedźminem zaczęła się od części trzeciej i jakoś nie czułem, że dużo straciłem nie znając poprzednich części.

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...