Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Jak cheatować by nie zostać wykryty?

BoomCreeperBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj dostałem pierwszego bana (2tyg) i z tąd to pytanie, co mogę robić by nie zostać zlapany, używałem jordan menu. Narobilem sobie pelno $ i wplacalem zawsze wszystko do banku (czytałem przed chwilą ze jakbym nie wplacal to by mnie nie wykryli. Czy uzywajac cheata na nieśmiertelność czy nieskończoność ammo nie dostane bana? Będę też wdzięczny za wasze tipy

Platforma to oczywiście pc

@Edit a i jeszcze jedno jakie sa czasy banow?

Czytałem ze

2x 2 tyg

2x miesiąc

I potem na 20 lat

graphic.png
Opublikowano

Nie ma dokładnego sposobu na uniknięcie bana. Dodawaj sobie hajs tylko wtedy, gdy chcesz sobie coś kupić, i nie rób tego zbyt często. Jeżeli na raz dodasz sobie 500mln, i kupisz dużo nieruchomości oraz samochodów to wtedy jesteś łatwo namieżalny. Nie da się przewidzieć kiedy dostaniesz bana i za co, z tego co słyszałem, to osoby które dostały hajs od jakiegoś gościa z modem także dostały bana.

Te 2tyg. to raczej ostrzeżenie później masz bana na stałe (tak mi się wydaje)

­

Opublikowano

Za cheaty zawsze był i będzie ban. Ty używasz na maksa i dostałeś bana na 2 tyg a znam osoby co tylko podnosiły kasę od cheatera i też dostały bany. Z tym wpłacaniem hajsu do banku to też kłamstwo, bo po banie zabierana jest kasa zarówno z "kieszeni" jak i z banku.

Od tych banów nie ma reguły, Rockstar sprawdza logi jak mu się chce.

Z tego co wiem po banie na 2 tyg jest już ban stały, więc na Twoim miejscu odpuściłabym cheaty lub zaczęła zbierać hajs na nowe gta :v

who cares?

Opublikowano

"Jak cheatować?" 
Zadaj sobie pytanie, jak zacząć kraść (wiem, głupi przykład, ale życiowy) 
Najlepiej tak, żeby nikt nie widział i ostrożnie. 

Graj na sesjach prywatnych/ Dla znajomych/ zaproszonych etc. Po prostu żebyś był sam. Jak już chcesz dodać sobie hajs, to nie dużo bo jeśli wejdziesz na swój profil R* to zobaczysz skąd masz kasę, dlatego proponuję żebyś np. dał sobie jakiś god mode (jeśli jest) i robił misje. 

Co prawda dostaniesz mniej kasy etc, ale w bardziej hmmm... legalny sposób? Bo wiesz.. kasę będziesz miał za "misje" tak i będzie on stosunkowo adekwatny do expa.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

​No ludzie... 
Zapytaj R* jakie cheaty wykrywają, a jakie nie. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Po banie na dwa tygodnie nie dostaje się perma a kolejnego na dłuższy okres, dopiero za trzecim razem dostajesz perma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...