Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FT kontynuacja ?

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka animowcy.

Nie wiecie kiedy będzie Fairy Til nowe?

FT skończyło się na ucieczce Lucy i Natsu, co oznacza że szanowny autor chce nadal ciągnąć owe anime, nie wiecie czasem kiedy ma wyjść nowy sezon :D

TEMAT

Opublikowano

Zależy kiedy autor skończy mangę/aktualny arc... a przez parę najbliższych miesięcy się na to nie zapowiada. Nie ma co gdybać, ale na najbliższe 2 lata bym nie liczył.

Opublikowano

Siemka animowcy.

Nie wiecie kiedy będzie Fairy Til nowe?

FT skończyło się na ucieczce Lucy i Natsu, co oznacza że szanowny autor chce nadal ciągnąć owe anime, nie wiecie czasem kiedy ma wyjść nowy sezon :D

Jak dla mnie to rok, góra dwa lata.

Opublikowano

Autor tematu o anime się pytał, nie o mangę. Myślę, że maksymalnie za dwa sezony czyli tak jak @Breejg napisał, bo to nie jest ten sam zabieg jak pomiędzy serią pierwszą a tą z 2014, gdzie był rok przerwy, bo po prostu nadgonili materiał z mangi. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngPitbull_

Kiedy wypuścili Fairy Tail Zero myślałem, że tym chcą nadgonić jakoś, a oni sobie dali 2 odcinki i zakończyli serie ;/ szkoda naprawdę, bo obliczyłem, że na jesień miało być alvarez, a teraz bedzie na lato 2017 ;//

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Autor tematu o anime się pytał, nie o mangę.

Wat? Nikt tu nie zboczył na temat mangi. Chyba, że chodzi Ci o mój post, ale nadal wypowiadałem się o anime, nie mandze.

Zależy ile będzie ciągnięty aktualny arc, czy jest to ostatni(bo sam nie wiem). Takie gdybania o kontynuacjach są bezsensowne. Może być kontynuacja za 2 sezony, 2 lata, 5 lat... Anime skończyło się koło ~420 chapteru, teraz jest ich 482, więc dużo ich nie jest. Jedyne co zostało potwierdzone odnośnie FT, to to, że trwają prace nad kolejną serią, aczkolwiek nie wiadomo, czy jest to kontynuacja, bądź też spin-off. 

7133714615352931434308.jpeg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Alvarez będzie prawdopodobnie jeszcze dłuższe od Tartarosa, więc jakoś na 2017 powinni się wyrobić, jesień to raczej za szybko.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...