Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO za 15zl, fake czy legit?

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto które jest udostępniane kilku osobom. Kup klucz/gift jak chcesz mieć grę dla siebie i się z niej cieszyć.

Opublikowano

Legit - nie dość że kupiłem u nich konto na którym gram cały czas, to jeszcze w wielkanocnym konkursie od nich zebrałem konto z CS Complete :).

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@Up skoro nie fejk to dlaczego nie? z tego co pisza moge zmienic maila haslo i pytanie pomocnicze? brał ktos juz to? 100% ze nikt nie bedzie mial dostepu do tego konta?

Jak dodam tego RU cs na steam to potem juz normalnie na swoim ip moge grac bez zadnych problemow itp?

@Edit

Warning! This product is region locked and CAN be activated and played in the following countries: Russian Federation, Belarus, Ukraine, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Republic of, Tajikistan, Turkmenistan and Uzbekistan.

z tego co zrozumialem to tylko na rosyjskim ip mozna grac

2e4ezhz.png

Opublikowano

@Up skoro nie fejk to dlaczego nie? z tego co pisza moge zmienic maila haslo i pytanie pomocnicze? brał ktos juz to? 100% ze nikt nie bedzie mial dostepu do tego konta?

Jak dodam tego RU cs na steam to potem juz normalnie na swoim ip moge grac bez zadnych problemow itp?

Dlaczego nie? Po co ktoś ma na tobie zarabiać skoro możesz taniej kupić. 

Po tym jak dodasz gre na steam wystarczy że wyłączysz vpn'a i możesz normalnie grać ( na każdym serwerze ) 

Opublikowano

@Up te konto kosztuje 15zl a cs go RU na g2a najtaniej za 17, wiec cie nie rozumiem za bardzo

Teraz jest za 17 jutro ktoś może wstawić za 13 itp, nw czego tutaj można nie rozumieć

Opublikowano

@Up piszesz ,,po co ktos ma na tobie zarabiac" tak czy siak czy kupie tu czy tu ktos na mnie zarobi, w przypadku tego konta na allegro zarobi na mnie na 2zl mniej co jest dla mnie korzystne + nie bede musial sie bawic w zadne zmiany ip

2e4ezhz.png

Opublikowano

@Up piszesz ,,po co ktos ma na tobie zarabiac" tak czy siak czy kupie tu czy tu ktos na mnie zarobi, w przypadku tego konta na allegro zarobi na mnie na 2zl mniej co jest dla mnie korzystne + nie bede musial sie bawic w zadne zmiany ip

Chodzi mi o to że na g2a sytuacja cały czas się zmienia za 10 min może być inna oferta ( tańsza ), jeżeli nie robi Ci różnicy kilka złotych to kup na allegro

Opublikowano

brał ktos juz to? 100% ze nikt nie bedzie mial dostepu do tego konta?

Legit - nie dość że kupiłem u nich konto na którym gram cały czas, to jeszcze w wielkanocnym konkursie od nich zebrałem konto z CS Complete  :).

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

U mnie 2 znajomych ze szkoly kupilo na allegro csa, do tej pory nic sie nie dzieje, normalnie zmienili haslo, email+token :)

Dziwi mnie tylko, ze kupili cs;go a mieli na koncie 1.6, source, condition zero ;D

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...