Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban, którego nie ma możliwości ominięcia?

On6644

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana na showup. Zarejestrować się mogę, ale pisać już nie i transmitować (puściłem im ciekawy film ostatnio i za to dostałem bana). Rejestrowałem się już przez Tora, zmieniłem adres MAC karty sieciowej, usunąłem flash cookies, próbowałem z idvolume i nic. :P Ktoś się orientuje jak można go ominąć?
Gdy założyłem konto na telefonie i zalogowałem się na nie przez komputer to było ok.
Gdy rejestruje się w normalnej przeglądarce to mam odblokowane wiadomości ale transmitowanie zablokowane, a gdy zarejestrowałem się przez Tora to w ogóle miałem wiadomości wyłączone (nowa tożsamość i najwyższy poziom bezpieczeństwa nic nie dał). Nie mówcie, że oni tam takiej zaawansowanej technologii używają. Zwłaszcza, że jakiś koleś niedawno puszczał tam obrazki i admin go chyba ze 100 razy banował, ale on i tak nowe konto zakładał i dalej leciał.
Na prawdę mają taką zaawansowaną technologię tam, że mało kto może wymyślić sposób ominięcia? icon_smile.gif zmiana przeglądarki nic nie daje.

P.S.
Pisałem już o ominięciu bana już wcześniej i nikt nie wpadł na to jak go ominąć, ale udało mi się go ominąć! No więc zaktualizowałem iOS'a w telefonie, zarejestrowałem się tam i ban znikł. Przed samą aktualizacją założyłem tam konto i ban dalej był. Więc może teraz ktoś ma pomysł jak go obejść na komputerze?

Opublikowano

A no puściłem im film z innej strony :P

wywal kod produktu(windows) z rejestru i bedziesz mogl sobie puszczac co chcesz

A jak go usunąć- pomógłbyś? :)

Opublikowano

Panowie, to nie aktualizacja spowodowała, że nie miałem bana, tylko to, że rejestrowałem wtedy się korzystając z internetu operatora (przepraszam za wprowadzenie w błąd). Sprawdziłem to teraz- założyłem konto na laptopie korzystając z normalnego internetu- miałem bana. Założyłem konto na laptopie korzystając z internetu operatora (utworzyłem hotspot w telefonie)- bana nie ma.

Więc tutaj strasznie dziwna sprawa z tym jest. Ktoś potrafi rozwiązać tą zagadkę? :)

Opublikowano

Czyli dostałeś bana na ip? Spróbuj rejestrować się z jakiegoś VPN, nie mówię tu o torze a bardziej o hotspot shield. Wgle za co dostałeś bana, to na pewno ban? Skontaktuj się supportem strony i poproś o wyjaśnienie lub napisz że masz problemy techniczne z ich stroną.

Edit:  https://openvpn.net  - ten chyba jest darmowy

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Ban, bo to było ewidentne złamanie regulaminu :P A VPN są darmowe? Bo jak widziałem to z reguły trzeba za nie płacić.

Opublikowano

Hotspot shield nic nie daje :/ Hmm oni chyba jednak dają na więcej niż jedną rzecz bana- bo z tym telefonem to też mogłem dopiero po aktualizacji systemu i korzystaniu z sieci komórkowej. 

Opublikowano

To ciekawe bo ja dostałem na playstation network bana i mogłem wejść na ich stronę tylko przy użyciu vpn, jak włączasz hotspot shielda do napewno zmienia ci się ip? Ostateczne rozwiązanie to zmień dostawce internetu albo stronę do fapania.  

Ps. Nie pisz jednego posta pod drugim bo warna dostaniesz, używaj opcji edit albo odczekaj 24h od poprzedniego.

Opublikowano

Tak, miałem zmienione IP.

To użyj jakiegoś innego VPN bądź Tora.

VPNium

vyprvpn

softlayer

Opublikowano

A wgle to tworzysz nowe konto jak logujesz się przez vpn czy logujesz się na stare? Spróbuj przez jakąś wirtualną maszynę i ze zmienionym ip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...