Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o wypiedź

Ryc3rz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak oscamowali mnie na 190 euro ( nóż i te sprawy) no to jak kuba bogu tak bóg kubie chcialem odzyskac swoje itemy za wszelka cene ( desperacja) no i osamowalem kolesia na 80 euro  , teraz nasuwa sie pytanie jackpot nie wysylal mi wygranych wiec napisalem do nich i podalem trade link itp , i teraz sedno odpisali mi ze dziekuje sprawa zgloszona policje że mnie znajdą to jest prawda czy próbują mnie nastraszyć bo skoro ja stracilem tyle i nic no to jak?

Opublikowano

Weź to normalnie napisz. Bo z tego co napisałeś to rozumiem, że oscamowałeś jakiegoś randoma, po czym wszedłeś na jackpota, który nie wypłacał skinów i napisali, że sprawa poszła na policję...

tenor.gif

Opublikowano

jutro o 7 rano bedziesz mial wjazd na chate

a tak ogolnie to ja mysle ze ty cos krecisz i chcesz sie dowiedziec jakie są konsekwencje zaje*ania komus skinow.

Na moje tak to wygląda , zobacz co ty napisales wgl

Opublikowano

Zdechni k***o jebano

Za takie czyny mozna siedziec!

Wypierdalaj j****y zombiaku izaka albo jakiegos innego ytbera jebane wypierdalaj j****y raku

Opublikowano

zostalem oscamowany na 190 euro po czym zrobilem to samo chcialem odzyskac to wbilem za skiny kolesia i wygralem i jakcpot nie wyplacil mi skonow ktore wygralem napisalem na faceboku i niby zostane jutro zgloszony poprzez ip

Jak byłeś głupi to dales sie oscamowac. NIGDY NIE WCHODZI SIE W ŻADNE LINKI OD ROZNYCH GOSCI , a pozatym zeby dac sie oscamowac w 2016 , gdzie został wydany mobilny token na telefon to ja nie wiem co ty masz w glowie.

Opublikowano

a mogles powiedziec w jaki sposob ten ''gosciu'' ukradl ci skiny ? czy poprostu wysłał ci oferte za twoje skiny i ty to zaakceptowales. Jesli tak to gościu może mieć beke z takich jak ty.

Mała szansa jest na to że policja cie znajdzie , ale licz sie z tym że jesteś gównem nie człowiekiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...