Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16/17 - Opłaca się

rakool

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem

Opłaca się kupić w tym momencie Fife 16? Bo mam dylemat czy kupić teraz czy poczekać na Fife 17.

Opublikowano

Jak dla mnie, tak, opłaca się.

Mamy prawie maj, a do premiery fifa 17 zostało niecałe pół roku.

Dla jednego już pół roku, dla drugiego aż pół roku.

Przez 6 miesięcy można się nagrać do syta. :)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Jak dla mnie, tak, opłaca się.

Mamy prawie maj, a do premiery fifa 17 zostało niecałe pół roku.

Dla jednego już pół roku, dla drugiego aż pół roku.

Przez 6 miesięcy można się nagrać do syta. :)

Chyba ją sobie kupie bo jednak jest troszkę czasu.

Opublikowano

Wiecie dlaczego wywala z meczów ? Mam tak od ligi 9 że wywala z meczów, nie zalicza jako porazka ale pogram z 5-6 min i wywala z serwera i tylko kontrakty wpiernicza. 
Internet cały czas sprawnie działa nie rozumiem tego.

Opublikowano

Szczerze? Nie polecam Ci kupować FIFY 16, Chyba że masz zamiar kupić na konsole to jak najbardziej.  Jeżeli planujesz kupić na komputer, to od razu dokup sobie parę wiader melisy na uspokojenie po przegraniu wygranych meczy.

EDIT: Jeżeli grasz na PC, to najprawdopodobniej trafiasz na trainer'owca.

­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Ponawiam pytanie z tym rozłączaniem z meczów bo nie potrafię jakoś dojść do tego co może być przyczyną .

Opublikowano

­Przyczyn jest wiele. EA powie Ci ze to twój modem jest winowajcą, a każdy że to servery EA są chu*jowe.

Ew. są to jak już pisałem trainer'owcy którzy nabijają sobie punkty i zbierają hajs.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

­Przyczyn jest wiele. EA powie Ci ze to twój modem jest winowajcą, a każdy że to servery EA są chu*jowe.

Ew. są to jak już pisałem trainer'owcy którzy nabijają sobie punkty i zbierają hajs.

ale to nawet nie zalicza do porażki a jak z ciekawości odpaliłem sobie sparing wirtualnych klubów to też wywalało

Opublikowano

ale to nawet nie zalicza do porażki a jak z ciekawości odpaliłem sobie sparing wirtualnych klubów to też wywalało

No chyba, że po wywaleniu z meczu wyświetli Ci komunikat o "utraceniu połączenia z serwerami EA".

Sam lubię tę grę, już przyzwyczaiłem się do fizyki i gry w "szesnastce". Ale mnie krew zalewa jak w drafcie w 3 na 4 meczach mnie rozłącza przez trainerowców, a nie można dojść spokojnie do chociażby drugiej ligi bo co chwile trafiam na imbecyli, którzy rozłączają mi połączenie z serwerami...

Opublikowano

ja akurat na konsolę sobie jeszczę kupię ponieważ premiera pewnie 20 września lub później a tak jak piszą wyżej  jak na kompa masz zamiar kupić to powodzenia trainerowców aż głowa boli ale nic nie poradzisz nie każdy lubi wydawać po 5 tys zł żeby trafić jakiś dobrych grajków 

anonymous-sg-sruba.png

SPRZEDAM KONTO NA FOOTBALLTEAM S10 2.073.288 UM       3.767.775pot     

ZA KONTO CHCE 30 zł PSC LUB COINSY NA CSGOPOLYGON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...