Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak namowic rodzicow?

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak namowic rodzicow na to aby zaplacili mi za konto deweloperskie na google play? A i ile dokladnie kosztuje? Chce wrzucac na google play gry i aplikacje swoje. Potem poszukac zespolu i tworzyc gry tez platne.

Opublikowano

Po prostu poproś. Powiedz im o korzyściach, jakie mogą z tego płynąć i jeżeli będzie ich stać na pewno Ci pomogą.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Konto deweloperskie to koszt chyba 25$. Jeżeli umiesz tworzyć gry i masz jakiś pomysł, to powiedz rodzicom, że można na tym dobrze zarobić.

Opublikowano

Tylko nie mysl ze napiszesz byle co i Facebook złozy Ci oferte na 5 mld dolarów,do tego trzeba mieć niezłego farta  xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak w wieku 16 lat mam zarobic

25$? Dupy nie bede dawal

Zreszta od czego ma kochajacych rodzicow xD

Jestes programistą podobno k***a. Mało osób takich szuka choćby na jedno zlecenie? 

Opublikowano

Jak w wieku 16 lat mam zarobic

25$? Dupy nie bede dawal

Zreszta od czego ma kochajacych rodzicow xD

Jak mam zarobić w wieku 16 lat... przecież o pieniądze jest łatwo,da sie zarobić na wszystkim,nawet na worku jebanej ziemi. A jak Ci sie nie chce kombinować o ubierz sie schludnie i idź na miasto koło przystanku pros ludzi o 2 zł na autobus,jak będziesz ładnie ubrany to duża ilosc osób Ci je poprostu da xD

Za pare lat też bedziesz do rodziców leciał? Zarobić da sie na WSZYSTKIM

79160594027661829163.png

Opublikowano

Wytłumacz im całą sytuację i może się zgodzą. Co mamy Ci powiedzieć? Chyba musisz im to przedstawić żeby wiedzieli na co dają pieniądze.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Skoro wiesz jak to zrobić, to po chuj tu wlazłeś i robisz rozpiździel?

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie? Tylko pytam jak namowic rodzicow bo jak kiedys chcialem aby zaplacili mi za gre przez neta i trzeba bylo zaplacic poprzez przelew to mowili "nie bo jak to niebezpiecczne czy co itd" itd

I pewnie bedzie tu to samo na 20000%

Opublikowano

Nie? Tylko pytam jak namowic rodzicow bo jak kiedys chcialem aby zaplacili mi za gre przez neta i trzeba bylo zaplacic poprzez przelew to mowili "nie bo jak to niebezpiecczne czy co itd" itd

I pewnie bedzie tu to samo na 20000%

To powiedz żeby wyjęli pieniądze ze skarpety i dali je tobie bo ty nie jesteś z ery kamienia łupanego i ogarniasz temat :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...