Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiłem konto i co teraz

fishkill1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przeglądałem rano konta na allegro patrze is6 t34 i FC50 konto zresetowane więc niema co patrzeć na staty a więc wydaje mi się ze za tanio bo 80zł i trochę się cykam że mnie oszukać chce opis dał ze daje emaila i można wpisać swój nr tel co o tym sądzicie i jak dostane pasy to co robić 1 zmienić emaila czy wpisać nr tel i czy po zmianie wszystkiego może odzyskać dostęp do konta

Opublikowano

80zł za takie konto to dobra okazja, bierz. Skoro jest wystawione na allegro, to kupuj, tylko dobrze przeczytaj treść aukcji, żeby nie było żadnych niespodzianek.

Opublikowano

podpinam link z allegro jeżeli można jak nie to proszę usunąć : http://allegro.pl/world-of-tanks-konto-i6147737213.html

szukana oferta jest nieaktualna

eh to pewnie ja ją tylko widzę :D bo ją kupiłem miał taki dokładnie opis :Witam , Dzisiaj Sprzedaję konto po resecie . Czołgi są takie tylko jak na zdj . Do konta daję Email i można przypisać nr telefonu do konto . Pozdrawiam [!!! Proszę nie zadawać głupich Pytań typu zejdzie pan do 60 to biore !!! ] 80 zl to jest bardzo mało ! 

Opublikowano

podpinam link z allegro jeżeli można jak nie to proszę usunąć : http://allegro.pl/world-of-tanks-konto-i6147737213.html

szukana oferta jest nieaktualna

eh to pewnie ja ją tylko widzę :D bo ją kupiłem miał taki dokładnie opis :Witam , Dzisiaj Sprzedaję konto po resecie . Czołgi są takie tylko jak na zdj . Do konta daję Email i można przypisać nr telefonu do konto . Pozdrawiam [!!! Proszę nie zadawać głupich Pytań typu zejdzie pan do 60 to biore !!! ] 80 zl to jest bardzo mało !

Czyli kupiłeś już je? Jeżeli tak, to czekaj na rozwój sytuacji. Zapewne jeszcze dziś otrzymasz hasła do konta.

Opublikowano

Kupiłem dodałem nr tel i zmieniałem pasy w emailu oraz pozmieniałem dostęp do emaila ale boli mnie to że 14dni trzeba czekać aby email zmienić bo by zmienić email trzeba było dodać 1 nr tel :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...