Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 200zl - jakieś gamingowe czy studyjne?

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zmieniałem słuchawki za 50zł, bo miałem problemu z nimi przez usb na słuchawki za 40zł na jacku i wiedziałem, że ani dźwięk ani mikrofon nie będą z*******e, ale chciałem żeby po prostu podziałały trochę, a po 2 tygodniach nie działa raz jedna raz druga słuchawka. Nie będę dokładał kolejnych 200zł do jakiś krakenów czy coś, chcę do 200zł słuchawki. Lepsze do csa będą studyjne czy jakieś z tych gamingowych firm tylko tańszy model? Studyjne może lepiej wytłumią dźwięki spoza słuchawek, ale u mnie nie ma co wytłumiać. 

Pomyliłem działy, przeniesie ktoś to do działy cs go? Bo do csa kupuję słuchawki

Opublikowano

Nie, nie pomyliłeś działu, bo twój temat nie zahacza w żaden sposób o tematykę csa.

Skoro nie ma co u ciebie wyciszać, to polecę od siebie Takstary Hi2050, grają dosyć ciepło, świetna scena, są otwarte, mają wygodne, welurowe pady. Przydałoby się do nich jakieś lepsze źródło, ale tragedii na integrze też nie będzie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

A co ktoś może powiedzieć o tych? Na morelach dobre opinie mają http://www.morele.net/sluchawki-superlux-hd681-441057/

Tez sa dobre, chociaz to chinczyki, ale takstary od Zeciarza duzo lepsze, zastanow sie, piszesz ze budzet 200zl, a podsylasz sluchawki za stowke..

No bo z jednej strony mogę wydać 200zł na nie, ale z drugiej za 100 też na pewno przyzwoite idzie kupic

Opublikowano

Dźwiękowo są okej, grają vką z (dla mnie) dobrą ilością basu. Co do samego wykonania, jest ono słabe, pałąk jest niewygodny, a w padach uszy pocą się jak głupie. Jednak jest sposób na pady, wystarczy zrobić sockmoda

http://pokazywarka.pl/skarpetkowy_mod/

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jak dla mnie HD681 Evo na welurowych padach z zestawu będą spoko, wydasz niewiele ponad 100zł a będzie dobrze i wygodnie. Ale jeśli chodzi o CS'a to słuchawki odgrywają małą rolę, sporo daje lepsza dźwiękówka i emulacje dźwięku przestrzennego, bo silnik CS'a jest słaby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...