Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyć spambota który bedzie czytał tekst z pliku txt

MKKL1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem stworzyć spambota w visual studio 2013 który bedzię spamił tekstem z pliku txt linijka po linijce.

W ten sposób:

1

2

3

4

I tak dalej a kiedy nie skaczy mu sie tekst by wywalił jakąłś wiadomość.

Opublikowano

Dzięki :) W dobrym miejscu dałem ten temat xD Bo kolega mówił ze to visual basic a nie C# i juz sam nie wiem

#Edit

Pomozesz jeszcze z wczytaniem tekstu z pliku ? 

Opublikowano

W sensie, że chcesz, aby do tego pliku były zapisywane kolejno liczby, czy żeby do czegoś konkretnego, np. gadu-gadu był ten tekst wypisywany?

jw19e8.png

Opublikowano

int linijka = 0;
                for ( ;; )
                {
                    Thread.Sleep(400);//using System.Threading; <---- opoznienie 400 milisek,mozesz usunac bo raczej pod timer to podepniesz

var lines = File.ReadAllLines(@"C:\\Users\\Arek\\Desktop\\Proxxy.txt");
                    try
                    {
                        Console.WriteLine("Tekst z pliku .txt : " + lines[linijka]);
                    }
                    catch
                    {
                        Console.WriteLine("W twoim pliku .txt nie ma juz tekstu !");
                        break;
                    }
                    linijka++;
                }

Prosze mam nadzieje ze oto ci chodzi :) Jak bedziesz mial jeszcze jakis problem to pisz

Oczywiscie pisalem to w c# konsolowej aplikacji.Raczej nie bedzie dla cb problemem pozmieniac to Console.WriteLine

Opublikowano

Tak petla for( ;; ) nieskonczona petla :) jak sie skonczy teks w pliku tekstowym to wyswietli ci wiadomosc "W twoim pliku .txt nie ma juz tekstu !";

a Break; jest po to, ze jak skonczy ci sie tekst, zeby nie wyswietlalo caly czas "W twoim pliku .txt nie ma juz tekstu !" Pisalem na szybko mam nadzieje, ze zrozumiesz oczywiscie mozesz zmienic na inna petle lub zrobic co innego masz kod edytuj go jak chcesz

Oczywiscie mozesz tez zrobic funkcje sprawdzajaca czy plik istnieje ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...