Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki Radeon R9 390

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem nowy sprzęt i szukam sterowników, na starym metoda prób i błędów instalowałem sterowniki, tutaj chciałbym mieć pewność że ściągam odpowiednie:

Po wklepaniu danych na stronie AMD wyskoczyły 3 zakładki https://scr.hu/JqwWOa

Która z nich ściągnąć by zaktualizować stery mojej karty?

Czy zostawić domyślny sterownik zainstalowany automatycznie w menadżerze urządzeń?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Czy lepiej zostawić takie jak są już zainstalowane, dokładnie wersja: 15.30.1025.1001

Czy system windows 10 sam instaluje sterowniki? Wróciłem do domu to zainstalowany był program z ustawieniami Radeona. Lecz gdy klikam zainstaluj najnowszą aktualizacje wywala jakiś błąd.

Opublikowano

Włączasz te ustawienia­ i na dół w lewym rogu jest aktualizacja i klikasz wyszukaj. Wybierasz najnowsza wersje

A zresztą mi też się te sterowniki pobrały

1149730ee7ddaf7UVMV7ZB.gif

Opublikowano

Chodzi mi o to że W10 automatycznie ściągnął jakiś program AMD settings i zainstalował sterowniki, gdy ściągam sterowniki ze strony AMD i instaluje ten Catalyst copntrol menager ze sterownikami, wywala błąd krytyczny i resetuje komputer. Po włączeniu niby są nowe sterowniki ale i dziwne foldery porozrzucane po dysku.

Opublikowano

Jeśli kolega by mógł , zapoda bezpośredni link do pobrania sterów ? Tez mam R9 390 i szukam właśnie najnowszych 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...