Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś Ode Mnie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, no więc kolega mi opowiedział parę kawałów na lekcji .. Pomyślałem ,że są tak dobre ,że wstawię je tutaj ; )

#1 Polak, Niemiec i Rusek .(Nie wiem jak nazywać ; p )

No, więc Polak, Niemiec i Rusek wyruszyli na pustynie. Mija 1 dzień, 2, 3, 4, 5, 6 i już ich męczy pragnienie oraz głód. Niemiec był tak głodny ,że wpadł na pomysł.. Mówi słuchajcie, obetnijmy sobie penisy i zjedzmy je z myślą ,że to sa parówki. No dobra zgodzili się. Pierwszemu ucinają Niemcowi, i zjadają.. Nastepnię Rusek. Przychodzi pora na Polaka, który mówi -Ja wam dam po kefirku i spać. ! xD

#2 Jasiu.

W szkole Jasia remontowali klasy. Wychowawczyni pyta uczniów na jaki kolor powinni pomalować ich klasę. Jasiu się zgłasza i mówi -Tu bym pierdolnął kolor niebieski, tu bym zajebał żółty, a tam biały co pani na to Jasiu ! jak Ty się wyrażasz ?! Niech tata przyjdzie jutro do szkoły. Tata przychodzi. Pani prosi Jasia by powtórzył co powiedział dnia poprzedniego. No tato powiedziałem pani : tu bym pierdolnął kolor niebieski, tu bym zajebał żółty, a tam biały. No i co pan na to? - A to by chujowo wyglądało.

Na razie tyle. Jak poznam nowe to tutaj wstawię ; p.

Ps. Nie śmiejcie się z tego jak "opowiadałem" mówiłem z pamięci tzn. słyszałem z 2 razy ten dowcip ; p (starałem się xD)

LoL . ?

Opublikowano

Mnie one nie rozśmieszyły ;/ i tam masz błąd "uczni" popraw na uczniów :) ale za chęci +

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

Pewien młody Indianin pyta się wodza czemu ma na imię Wschodzące słońce. Wódz mu odpowiada .- dlatego ,że urodziłeś się gdy wschodziło słońce. A dlaczego mój kolega ma Zachodzące słońce? .- Ponieważ urodził się gdy słońce zachodziło. A do czego zmierzasz pęknięty kondomie ?. ; p

Nie zbyt śmieszne, lecz może dlatego ,że już dość dużo to słyszałem ; s

Pozdro

LoL . ?