Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane bana za moda?

Ilidian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jakoś rok temu używałem notorycznie moda , expiłem na modzie wszystko ogólnie robiłem perfidnie.

Postać do dzisiaj nie ma bana , chociaż 1 osoba ma na to dowody i chyba planuje wysłać nie wiem na 100%, czy jest szansa że dostane po roku bana o ile ta osoba ma dowody :)

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

Jak na moje rozumowanie nie powinieneś dostać bana. Jak ktoś od roku ma dowody i ich nie używa to raczej już ich nie użyje :P

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Opublikowano

Jak na moje rozumowanie nie powinieneś dostać bana. Jak ktoś od roku ma dowody i ich nie używa to raczej już ich nie użyje :P

Właśnie chce użyć bo doszło do drobnej spiny :) 

Czekam dalej na wypowiedzi !

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

jezeli faktycznie ma dowody i widać czarno na białym to moga zablokować konto + sprawdzą logi.Oczywiscie to musi byc filmik nagrany  bo ssy to kazdy moze spreparować.

/niereg. sygna

Opublikowano

Istnieje prawdopodobieństwo ze konto zostanie Ci zablokowane, ze względu na to iż w każdej chwili ktos moze siąść, przejrzeć logi Twojego IP i jeśli cokolwiek znajda to lecisz z automatu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżę temat, bo uważam, że mam dosyć ciekawą informację do wątku... Wszelkie screeny/filmiki mają ważność 14 dni. Jeśli napiszę w grze "Sprzedam konto za PLN" a ktoś to zgłosi w ciągu 14 dni, mam perma, jeśli zrobi to później, obejdę się bez kary ;) Taka jest przynajmniej teoria. Dowody z przed roku to żadne dowody.

Opublikowano

Perm bany nie są stosowane na podstawie filmu wysłanego przez gracza na support. GM sam musi zobaczyc ze robisz cos niezgodnego z regulaminem gry.

Opublikowano

Odświeżę temat, bo uważam, że mam dosyć ciekawą informację do wątku... Wszelkie screeny/filmiki mają ważność 14 dni. Jeśli napiszę w grze "Sprzedam konto za PLN" a ktoś to zgłosi w ciągu 14 dni, mam perma, jeśli zrobi to później, obejdę się bez kary ;) Taka jest przynajmniej teoria. Dowody z przed roku to żadne dowody.

Tak, ale co z tego jak mogą sprawdzić jego logi ? 

Opublikowano

logi na plu trzyma się miesiąc. starsze usuwają.

Opublikowano

logi na plu trzyma się miesiąc. starsze usuwają.

nie usuwają tylko się nadpisują...

/niereg. sygna

Opublikowano

Kiedyś dostałem bana po 3 albo 4 miesiącach od tego jak latałem na kamerze więc jest taka możliwość  ;)

Opublikowano

Kiedyś dostałem bana po 3 albo 4 miesiącach od tego jak latałem na kamerze więc jest taka możliwość  ;)

Nie ma, kasują to po niecałym roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...