Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wymianą

Delphiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie moim problemem jest wymiana oraz granie na róznych stronach bet. Otóż Drugiego kwietnia kupiłem CSA oraz załadowałem na nim 100 euro. Po czym w ten sam dzień kupiłem kluczyki.. Wiem, że po 30 dniach można korzystać z rynku ale nie wiem kiedy można się wymieniać lub grać na owych stronach. Proszę o odpowiedź, dziekuje.

Opublikowano

Grać zawsze możesz jak masz kod na darmowe coinsy czy cos , wplacac dopiero za 30dni mozesz, nie wiem jak jest z odbieraniem skinow ale wydaje mi sie ze tez jest blokada 30dni.

Opublikowano

@up

co ty pieprzysz?

Wpłacać i wypłacać będzie mógł jak tylko steam guarda aktywuje.

Rynek ci się odblokuje po 30dniach od dowolnego zakupu na steam.

Opublikowano

Steam guard został aktywowany w tej sam dzień gdy kupiłem CSA. I niby po 15 dniach można będzie robić wymiany. Więc nie rozumiem o co chodzi...

Opublikowano

@up

co ty pieprzysz?

Wpłacać i wypłacać będzie mógł jak tylko steam guarda aktywuje.

Rynek ci się odblokuje po 30dniach od dowolnego zakupu na steam.

Ty , troche grzeczniej bo ja tylko probowalem pomoc 

Opublikowano

ja miałem taki problem ze nie mogłem sie wymieniać z ludźmi pomimo ze od załozenia mobilego tokena minelo 15 dni . Nie wiem dlaczego tak było ale oferty moglem tylko wysyłać i akceptowac poprzez przeglądarke, a przez steama sie nie dało . sproboj przez przegladarke wysylać i akcpetowac ofy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...