Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakubhere - programista na zlecenie

Gość jakubhere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorąco polecam @jakubhere - facet wie co robi, wielokrotnie miałem okazje z nim pracować przy dużych projektach i zawsze błyszczał profesjonalnym podejściem, należytą realizacją powierzonych mu zadań. :)

P.S. xyz

5465845486.png

Opublikowano

Polecam!

Pisał dla mnie kiedyś plugin. Zapłaciłem niewiele, a plugin służył mi przez 3 edycje.

Wykonał zlecenie tak jak chciałem. Szybko i profesjonalnie.

Opublikowano

Polecam gorąco tego pana :) Swoją prace wykonuje solidnie. Poprawia każde błędy. Na prawdę lepiej trafić nie można :)

Opublikowano

Gorąco polecam tego Pana. Pisał dla mnie bota na serwer TS3. Bot jest rewelacyjny, klarowny config oraz doskonała optymalizacja. Cena nie była wygórowana. Jeszcze raz serdecznie polecam :D

Opublikowano

Nie polecam gość pobiera kasę przed rozpoczęciem pisania pluginu i potem ,,magicznie" urywa się z nim kontakt

Magicznie nawet Cię nie znam, a tym bardziej ty mnie. Ba, ja nawet z tobą nigdy nie pisałem.

Jeśli masz jakieś dowody na to, to proszę je przedstawić bo aktualnie to jest zwykłe oczernianie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...