Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry podobne do Far Cry 3

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiejś fajnej gierki, która była by podobna do Far Cry 3. Może jakiś FPS w połączeniu ze skradanką. Jak coś znacie to piszcie!

Cześć...

Opublikowano

Dzięki za propozycje, oczywiście jak macie coś jeszcze to chętnie przyjmę propozycję innych gier. Dodam jeszcze że głównie lubie gry z kamerą 1 osobową. 

Cześć...

Opublikowano

To może Sniper: Ghost Warrior i następne części :)

Ta gra wydaje się być fajna, jeszcze sobie ją oblukam dokładniej. Dzięki za propozycje. Żeby nie było każdą zaproponowaną grę sobie sprawdziłem, oprócz Sniper: Ghost Warrior, zobaczę dokładniej Deus Ex i Dishonored

Cześć...

Opublikowano

Spec Ops: The Line - co prawda perspektywa z 3 osoby, ale polecam ze względu na świetną fabułę.

Deadfall Adventures - całkiem niezła polska gra, ładna grafika i widoki, gra jest trochę w klimacie Indiany Jonesa, polecam jak znajdziesz gdzieś tanio.

Dead Island - na pewno znasz, ale jeśli nie grałeś to naprawdę warto.

Opublikowano

Spec Ops: The Line - co prawda perspektywa z 3 osoby, ale polecam ze względu na świetną fabułę.

Deadfall Adventures - całkiem niezła polska gra, ładna grafika i widoki, gra jest trochę w klimacie Indiany Jonesa, polecam jak znajdziesz gdzieś tanio.

Dead Island - na pewno znasz, ale jeśli nie grałeś to naprawdę warto.

Oczywiście zobaczę, co do Dead Island to rzeczywiście znam, i miałem okazję trochę pograć. 

Fallout New Vegas

Stalker

Crysis

Fallouta mam nawet ostatnio sobie znowu w niego gram. Co pozostałych dwóch gier to znam jeszcze Crysis. 

Dzięki za kolejne propozycje!

Cześć...

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...