Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200 ofert na rynku Steam

xasadax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wyświetliło mi komunikat, że mogę maksymalnie wystawić 200 ofert na moim rynku steam. Już prawie mi zablokowało rynek, bo mogę wystawić jedną ofertę do końca roku :D Muszę podać swoje dane osobowe, aby wystawiać oferty bez limitu. Kiedy przechodzę dalej wyświetla mi się to :

Zgodnie z sekcją 6050W ustawy Internal Revenue Code amerykański urząd skarbowy (IRS) wymaga od nas stwierdzenia, czy jesteś mieszkańcem Stanów Zjednoczonych czy cudzoziemcem, zanim zezwolimy ci na sprzedaż większej liczby przedmiotów niż 200 sztuk na Rynku Społeczności w pojedynczym roku kalendarzowym. Jeśli jesteś mieszkańcem Stanów Zjednoczonych lub cudzoziemcem, IRS wymaga również od nas twojego numeru ubezpieczenia społecznego i numeru TIN. Zwróć uwagę, że nie jest konieczną rzeczą wysyłanie tych informacji do IRS zgodnie z sekcją 6050W ustawy Internal Revenue Code, jeśli nie sprzedasz więcej niż 200 przedmiotów ORAZ zysk netto nie będzie większy niż 20 000$ w pojedynczym roku kalendarzowym. Więcej informacji znajdziesz w FAQ Rynku Społeczności.

Aby zweryfikować status swojego obywatelstwa oraz, jeśli to jest wymagane, zweryfikować swoje informacje podatnika, odpowiedz poniżej.

Jestem obywatelem lub stałym mieszkańcem w Stanach Zjednoczonych. 

Nie jestem obywatelem ani stałym mieszkańcem Stanów Zjednoczonych.

Robił to ktoś? Wszystko jest bezpieczne? Nie będę musiał płacić podatków jak podam swoje dane? Czy muszę podawać prawdziwe dane? Proszę odpowiedzcie mi na te pytania.
Legenda
Opublikowano

Wszystko bez obaw, sam za ten rok mam 10000 transakcji na rynku steam, a dane podałem fałszywe. Nikt tego nie weryfikuje.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...