Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer bez pluginów - chcecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czysty minecraft jest za łatwy, jeden dzień i ma się wszystko ;d do tego brak żadnych zabezpieczeń haxxxy itd.

Po jednym dniu prawdopodobnie będzie stał pusty..

Opublikowano

Czysty minecraft jest za łatwy, jeden dzień i ma się wszystko ;d do tego brak żadnych zabezpieczeń haxxxy itd.

Po jednym dniu prawdopodobnie będzie stał pusty..

chyba nie grałeś na singu bez komend ;)

zanim diaxy znajdziesz mija Ci kilka godzin.

Beta albo 1.2.5 i będzie 0 "haxów"

ewentualnie 1.4.2 maxymalnie na brak clientów hackowanych.

Jak bez PL to daj dla Premium bo zaraz zaczną się zmiany nicków na czyjeś i kradzież kont i itemów, jak na Nopremium to daj Authe przynajmniej

TEMAT

Opublikowano

Nie wiem czy Ci to wypali bo ja kiedyś mając tych 50 stałych graczy dokupiłem 2 maszynkę testowo na taki oto serwer, było max 5 graczy jak wysłało się dużo ogłoszeń. Możesz spróbować bo mi takich serwerów bardzo brakuje, aczkolwiek zysku (jeżeli o to chodzi) z tego nie wyciągniesz.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Zagrałbym, jednak jak wyżej ktoś wspomniał haxy i łatwość zwykłego Minecraft. Jednak z przyjaciółmi zagrałbym bardzo chętnie. Jeszcze dwie uwagi, pierwsza - jak serwer ma być zrobiony minecraftserver.jar  czy .exe to sobie odpuść, druga - mniej tych slotów, z dwadzieścia.

...

Opublikowano

Dobra inicjatywa ale jeden plugin z pewnością się przyda. Mianowicie Antycheat. Ludzie będą wpadali na serwer tylko po to, żeby odpalić cheat'a i się ponabijać jacy dobrzy nie są. Jeśli chcesz zrobić taki serwer w 100% 4fun to dlaczego nie. Takich serwerów nie ma lub są w bardzo małej ilości więc możesz to dosyć prosto rozreklamować.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie sądzę  by plan wypalił wszyscy pograją 1 dzień i się znudzą.

Osoby 12-sto letnie nie grały by na tym serverze a to przecież oni to główni gracz mc.

Haxy latały by se i grifowały innym domy moim zdaniem ludzie nie są uczciwi i domy były by zalewane lawą, niszczone i okradane

baner2.png

Opublikowano

Musiałbyś dodać jeden jedyny plugin jeśli ma być to serwer no premium

Plugin to oczywiście AuthMe

Wygenerować mapkę i tyle :) Nic trudnego. Nawet dziś można zrobić heh

Spoko pomysł

Pozdrawiam Anverek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...