Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konsekwencje za przyjęcie kluczyków

KoszenN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dzis mialem wymienic moja kose za klucze i gosciu sie pomylil i dal mi 27 kluczy za nic .

Zaakceptowalem to i nwm co robic.. Nie dostane zadnego bana na trade czy cos?

Opublikowano

ehh serio ? moze ktos sie wypowiedziec bardziej ? gosciu noramlnie 27 kluczy za nic dał..

boje sie serio nwm ,a pozatym szkoda mi goscia troche 

Opublikowano

ehh serio ? moze ktos sie wypowiedziec bardziej ? gosciu noramlnie 27 kluczy za nic dał..

boje sie serio nwm ,a pozatym szkoda mi goscia troche 

Nic Ci się nie stanie.

Opublikowano

To znaczy nie mam sie o co martwic i sie cieszyc kasą ?

W sumie oddam mu polowe kluczy a reszte sobie zostawie.

I czy to dziala tak ze np. ja wygralem te klucze w giveaway ( dla przykladu ) a on pozniej chcial je odzyskac i napisal do supportu że go oszukalem

?

Opublikowano

To znaczy nie mam sie o co martwic i sie cieszyc kasą ?

W sumie oddam mu polowe kluczy a reszte sobie zostawie.

I czy to dziala tak ze np. ja wygralem te klucze w giveaway ( dla przykladu ) a on pozniej chcial je odzyskac i napisal do supportu że go oszukalem

?

NIE ODZYSKA ICH

Legenda
Opublikowano

Jest już Twoje, jeżeli w wiadomości nie pisałeś jakiś głupot typu "Po wymianie dostaniesz automatycznie x euro" to nie próbowałeś go oszukać, zwykły trade, więc bez obaw.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Nie no cos ty.. mam przegrane 2,400 godzin w cs go , nie jestem zadnym scamerem.. Poprostu gosciu wyslal mi wszystkie jego klucze do mnie za nic..

Dobra teraz skapnalem że on poprostu dal mi to za darmo i nie moge ucierpiec na jego niedopatrzeniu

Opublikowano

Mozna zamknąć mysle ze sprawa rozwiązana.

Dodam jeszcze że gosciu ma jakies 200 dolców w eq więc by aż tak płakał za 65 euro? no i oddałem mu tam troche ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...