Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da rade tak grac? Internet

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam laptopa i tak sie zastanawiam czy dalo by na nim grac w lola( z wynaganiami nie ma problemu ).

Gdybym kupil urzadzenie ( cos jakby pendrive na karty sim ) i wlozyl do niego karte z pakietem np. 2 gb lub wiecej to czy moglbym na takim internecie w miare normalnie grac ?

u1lc.png
Opublikowano

Raczej tak. Sam gram na internecie z telefonu i ms jest w granicach 100-140. Laggów kompletnie żadnych nie mam.
/Edit
Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi.  ;)

maybenow.png

Opublikowano

Up* dzieki

Troche wysoko ale w sumie jakiegos normala mozna zawsze pyknac ;)

Chcialem kupic karte za 5 zl bo tam jest pakiet internetowy i czasem jak jestem poza domem i nuda to moglbym sobie zagrac

u1lc.png
Opublikowano

ja udostepniam internet z telefonu (bo nie mam routera w domu) i na EUW mam stale 60-70 pingu co jak na internet na karte  chyba jest dobrym wynikiem

Opublikowano

@Loth Sugan
Rankedy na takim ms możesz grać spokojnie. Jak napisałem, nie mam żadnych laggów. 

maybenow.png

Opublikowano

Możesz udostępnić przez telefon internet, zaoszczędzisz kasę. Polecam sprawdzić zasięg dostawcy u którego miałbyś wykupić pakiet internetu. Np. u mnie w centrum dużego miasta LTE z plusa działał koszmarnie, lagi co chwile oraz bardzo wysokie skoki pingu.

Opublikowano

Grałem długo z internetem 1gb i nawet nie miałem powodu żeby narzekać. To nie będzie problemem o ile będzie stałe łącze, bez rozłączeń. Na laptopie też można grać w LoL'a, to nie jest aż tak gigantyczną różnicą, czy grasz na laptopie, czy na komputerze.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...