Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakas kosa do 65 euro

Fokus243

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie,chciałbym,aby mi ktoś polecił jakąś kosę,odrazu mówię,że nie chcę kupywać siatki safari :v

@fokus243 <-- jak chcesz o cos zapytać/pocisnąć/pokłócić się, śmiało :3

10/25/50/75/100/250/500/750/1000

Opublikowano

Nóz bowie tajga (zaprawiona) jest za 65euro. Ja osobiście brałbym coś z sztyletów cienia (są dosyć tanie) lub nóż z hakiem vanilla.

Opublikowano

OPSkins :) Sprawdź sobie, do 65€ duuuży wybór od Falchiona, przez Gut, Daggery, nawet Bayo czasami można wyłapać już.

Bowie fajnie wygląda ale dla mnie Tajga brzydka :P

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jak dla mnie w cenie poniżej 60 ojro to tylko gut crimson web w dobrym floatcie sie nadaje reszta to tajgi safari meshy i inne gówna nic nie warte.

Opublikowano

Ja ci polecam bagneta leśny ddpat FT z dobrym floatem. Mialem sam taki i mi sie nie znudzil.. Lepszy skin niz jakiś popiół , safari mesh

A animacja to juz nie wspomne :D

Opublikowano

Falchion knife też ma fajną animację :)

W tej kwocie kupisz już Case Hardened na OPSkins albo cos w stylu Blue Steel albo czystego bez skina.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy wybór dla ciebie to : Gut knife blue steel FT - dobry do trejdowania , flip knife stained WW/FT animacja też spoczko / falchion blue steel.

Nowicjusz
Opublikowano

hejka, Flip knife forest ddpat wydaje się mało zdarty za 56 oro na markecie więc może się pokusisz  :D Z innych, buttblugs, Śniedź tylko strasznie podrapane. <.< 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...