Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] Cyber-Tank + LocalHost Server

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
No i znowu jakiś bocik do WoTa. Tym razem Cyber-Tank z oficjalnej strony + Aplikacja, która stawia serwer na localhost i oszukuje bota, że mamy poprawny klucz.

Instrukcja instalacji:
1. Cyber-Tank:
Wypakuj 2 pliki > PPM na "Setup.exe" > Uruchom jako administrator > Instalujemy jak zwykły program (na YT są poradniki jak go zainstalować) > Jedno okno poprosi nas o wskazanie lokalizacji naszego WoTa - Najlepiej, żeby był to drugi folder z grą bez modów. W tym oknie mamy 5 przycisków. Od góry są to:

[LOKALIZACJAGRY------------------] | *Wybierz lokalizację gry* |

.

.

.

| *Akceptuj wybraną lokalizację gry* | - Po kliknięciu w to pojawi się kolejny przycisk po jego lewej stronie. Zostawmy go w spokoju i przejdźmy dalej.

| *Cofnij* | *Dalej* | *Anuluj* |
> Pozatym oknem bez przerwy klikamy "Dalej" i nic nie odznaczamy :) (Tak wiem, trochę słabo opisane. Nie mam czasu na robienie screenshotów)
2. EasyPHP:
Wypakuj folder antibot > Wejdź w niego. Znajdują się tam 2 interesujące nas pliki oraz reszta plików wymaganych do działania programu > PPM na "FILE HOSTS.bat" > Uruchom jako administrator > Wpisz "Y" i wciśnij Enter > Naciśnij dowolny klawisz > Uruchom "Antibot.exe" > Wybierz "Apache" > Wybierz "Start" i poczekaj na zielone światło.
3. Reszta:
Kiedy masz już zielone światło w programie EasyPHP/Antibot możesz odpalić CyberTanka. Po odpaleniu wpisz dowolny klucz i wybierz "Activate" (w prawym górnym rogu jest flaga do zmiany języka RU/ENG). Odpal WoTa, ustaw bota i "graj" :)

Nie ponoszę odpowiedzialności za wszelkie bany, nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś możnabyło grać na bocie powyżej 12h dziennie i bana nie było.

Przynajmniej u mnie bot nie działał - wyrzuca błąd "error loading map". Wrzucam jako ciekawostkę o przetestowania.
Bot oraz Antibot są wytworem społeczności RF-Cheats.

Opublikowano

Niestety bot jest płatny, a forum nie popiera piractwa, a jeśli udostępniasz płatnego bota za darmo, to niestety nie możemy tego trzymać na tym forum.

Zamykam, w razie wątpliwości pisz pw. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...