Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER, jaki CHCIAŁBYS ZOBACZYĆ?

Forges

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przychodzę z zapytaniem, na jakim serwerze chciałbyś/aś zagrać?

Nie ma teraz porządnych POLSKICH serwerów, więc co chcielibyście zobaczyć oczywiście na wersje 1.9.2

I czy byś zagrał/a ?

Jak tak, to na jakim trybie? Survival, freebuild etc.

Opublikowano
Otherdrop na pewno nie będzie, minecraft to exploring, a nie siedzenie w jedynm miejscu na kopaniu cobbla.

Opublikowano

Wszyscy chcą, a nikt póżniej nie gra, nawet się nie trudź, bo jeszcze miesiąc temu wszyscy chcieli RPG, a teraz nagle survival, i tak na nim nie zagrają...

.

Opublikowano

Wszyscy chcą, a nikt póżniej nie gra, nawet się nie trudź, bo jeszcze miesiąc temu wszyscy chcieli RPG, a teraz nagle survival, i tak na nim nie zagrają...

Ogarnij to że RPG i survival z minecraft masz w c**j i jeszcze więcej, więc nie dziw się że nikt już nie chce na takim gównie grać.

Opublikowano

Ogarnij to że RPG i survival z minecraft masz w c**j i jeszcze więcej, więc nie dziw się że nikt już nie chce na takim gównie grać.

@MatrixXHardcore o tym właśnie mówię, wszyscy pierdolą zrób taki serwer a później c**j, przeczytaj jeszcze raz mój post :)

.

Opublikowano

@MatrixXHardcore o tym właśnie mówię, wszyscy pierdolą zrób taki serwer a później c**j, przeczytaj jeszcze raz mój post :)

Ja mówię o FB a nie o survivalu.

A dlatego, że mam "lajtowe" 5 miesięcy to bez problemu mógłbym grać na serwie FB.

Opublikowano

Ja mówię o FB a nie o survivalu.

A dlatego, że mam "lajtowe" 5 miesięcy to bez problemu mógłbym grać na serwie FB.

Czyli ktoś ma tworzyć serwer pod ciebie, bo chcesz pograć na fb?

Nie trudź się z tworzeniem serwerów innych niż minigry lub inne easyhc. Nikt już na takich nie gra, a rozpromowanie takiego serwera zajmie dużo czasu.

Opublikowano

Dobry FreeBuild, z ekonomią , sprzedawcy działem business meni itd...

"Grałbym" 

Moje osiągnięcia życiowe:

✖ 25 ✖ 100 ✖ 250 ✖ 500 ✖ 1000 

Opublikowano

Znajdź mi k***a chociaż jeden polski i dobry serwer RPG xDDDDDDDDDDD

Chyba nigdy na RPGu nie grałeś xD

@antywarn 

gildie oczywiscie, bo dubre som i fajnem som, server taki bulbby zajebizzsty

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Serwery freebuild są najlepsze o ile są bardzo dobrze dopracowane. Oprócz tego lubię serwery jail. Do większej rzeszy graczy przemawia coś prostego, a zarazem dającego bezpieczne pole do zabawy.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...