-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Basto
Basto
Witam.
Ostatnio zrobiłem formatowanie dysku i rzecz jest w tym, że razem z tym zmieniła mi się rozdzielczość. To znaczy ustawiłem na 1440x900 (standardowa monitora, którą miałem wcześniej), lecz ona na taką nie wygląda. Wszystko wygląda na za duże, ikonki na pulpicie mimo iż mam ustawione na średnie, nie mieszczą się tak dobrze w tej siatce jak były przedtem. Wspomnę jeszcze o tym, że zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej i także w panelu sterowania NVidia ustawiłem na rozdzielczość 1440x900, do tego pozmieniała mi się czcionka. Potem postanowiłem przeinstalować sterowniki, więc usunąłem te najnowsze i wgrałem te, które miałem przed formatem lecz nie pomogło. Także pasek zadań jest duży tak jak karty w przeglądarce (górna częśc przeglądarki). Niestety także paska zadań nie mogę pomniejszyć, według Windowsa jest on ustawiony na najmniejszy jaki jest możliwy.
Karta graficzna: GeForce GT 440
Dołączę jeszcze screenshoty dla lepszego zobrazowania. Na screenie z pulpitu widać, że ikony nawet te najmniejsze nie mieszczą się dokładnie po prawej stronie tylko od niego odstają.
@Edit Na screenshotach rozdzielczość wygląda dość normalnie, aczkolwiek uwierzcie mi, że wszystko jest tak jakby powiększone. Do tego dodam, że przedtem w kolumnie na pulpicie zmieściły mi się jeszcze jakieś 9 ikonek, a teraz jest to tylko 6 ikonek.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.