Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kryształ Pełni Księżyca z Minigier

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele osób to robi, a o banach nie słyszałem, możesz też się spytać ich na IRC'u/supporcie czy banują za to czy nie ;)

Opublikowano

Ja robię to parę lat i jedyne co dostałem, to parę kar za spam w swojej grze. ;) No i może jeszcze ew. za wulgaryzmy, ale chyba nie, nie kojarzę.

Mówiąc wprost raczej nie. Możesz to spokojnie robić.

19.jpg

Opublikowano

A o co chodzi z tymi paczkami itp

Między innymi kiedy masz przepełniony ekwipunek, korzystasz z aukcji itd. nowe przedmioty trafiają do paczki, która znajduje się u dołu ekranu. Trafiają tam po to abyś ich nie stracił i mógł je odebrać jak tylko zwolni się miejsce w Twoim ekwipunku. W powyższych rozmowach chodzi o "chomikowanie" w ten sposób dużej ilości przedmiotów, tak aby nie zajmowały one miejsca w magazynach czy w ekwipunku. 

Opublikowano

Pewnie że można wyłapać bana, łamiesz regulamin, który wprost mówi o karze za wykorzystywanie bugów w celu osiągnięcia korzyści.
W praktyce jednak nigdy nie słyszałem, żeby ktoś dostał bana za lootanie samych FM-ów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...