Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze byście grali ?

matttb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam graczy serdecznie, na początku przyszłego miesiąca chcemy wystartować z serwerem Hurtworld Steam + Non Steam, "konkurencja" jest dość spora i z dnia na dzień serwerów przybywa lecz nieliczne mają stałą liczbę graczy lub są pełne więc chciałbym zapytać Was graczy jakiej rozgrywki oczekujecie od dobrego serwera.

Na jakim dropie grałoby wam się najprzyjemniej ?
Jakie pluginy powinny zostać dodane na serwer ?
Co powinien dostawać VIP ? (Uwzględnij propozycję przedmiotów do proponowanego dropu)
Co jaki czas oczekiwalibyście wipa ?

Jeżeli ktoś ma inne propozycję proszę je śmiało pisać.

Mamy nadzieję że z Waszą pomocą uda nam się stworzyć serwer godny aby na nim zawitać i zostać na dłużej.
Pozdrawiamy. 

Opublikowano

Witam Ja bym oczekiwał Serera x3  Najlepiej deto x2/x1  ..... Pluginy takie jak VIP/sVIP,Bank,Clan,Oczywiście zwiększony respawn wraków i skrzynek ,,, żeby było 2/3 max adminów/i z 2 moderatorów // vip powinien posiadać jakiś staf ale nie full + jakiś quad 800 coś w tym stylu + jakieś budulce a sVIP-Full Staf + jakieś autko 1100 i 2 deto co 24h

Jak by taki server był to ja i moja ekipa 16 osobowa byśmy chętnie pograli(Oczywiście VIP i sVIP Nie zadrogi) Dziękuje za uwagę

Opublikowano

Witam , oczekiwał bym serwera x3/x5 deto x2 , zwiększony respawn wraków i skrzynek na hangarach. Można by było dodać /kit budowa (młotek, totem  i troche surowców do budowy jednorazowy kit) . Gracze którzy zbierają długo mogą się zniechęcić gdy nie wypada im bursztyn lub gdy zginą , ten kit umożliwił by wybudowanie początkowej bazy. Oczywiście plugin na /pm , max 3 moderatorów i jeszcze 4 supporterów. Można dodać wymiany graczy i admin lub supporter by to kontrolował (zmniejszyło by to oszustwa na serwerze) . Gracze mogliby kupić vipa za 20psc , 30zl sms i 15zl przelew , a w /kit vip co 48h jakiś staf lecz nie full, ponieważ by to ułatwiło gre . /kit deto x2deto na 48h. Wipe co 14dni, np. po 14dniach o ustalonej wczesniej godzinie było by głosowanie czy gracze chcą wipe czy nie. Dzięki za uwagę.

Opublikowano

Możecie dodać jeszcze jeden serwer 4fun x50 loot dla osób które nie mają czasu zbierać długo materiałów. Nie widziałem jeszcze takiego serwera na nonsteam, więc cieszył by się grywalnością. Czekam na powstanie takiego serwera !

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNexi04 na początek chcemy otworzyć jeden porządny serwer, jeżeli zainteresowanie będzie duże będziemy myśleć nad kolejnymi serwerami.

Opublikowano

Moje zdanie jest takie ze serwer x2 jest spoko z pluginami takimi jak VehicleMenager, HW clans, teleportation (chyba jakos tak), kits, Reserved for Hurtworld i takie tam podstawowe pluginy rezerwacja slota dla vipa itp. polecam tez nie dawac za wiele dla vipa np. dac tylko zwykla kurtke, zielony kilof, jakas dobra ale nie najlepsza dzida, siekiera zelazna, pistolet zwykly max naladowany, spodnie zolte, buty te gumowe, wiem przesadzam ale jak chcecie zeby serwer sie zwrocil to jedno deto, silnik do quada 800 tryby 100/100 i kola do quada x4 kit vip co 3 dni, chyba to tyle kit vip ladnie zrobiony nie ma wiele ale jednak jest te deto mysle ze pomoglem troszke w ukladaniu kit vip :)

Opublikowano

@MrSeligus Dzięki za propozycję, każdy kto wypowiada się w tym temacie przyczynia się do powstania naszego serwera :)

Mam male pytanie kiedy dokladniej bedziesz stawial ten serwer?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...