Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spayker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie,

poszukałem trochę na google'u i na forum, ale nie znalazłem, jeśli ktoś już napisał to z góry przepraszam.

Mam takie pytanie.

Przy czym istnieje możliwość zdobycia skrzynek i kluczy do Systemu Hextech? Co trzeba konkretnie zrobić?

Opublikowano

Skrzynki dostajesz po zdobyciu przez Ciebie (bądź jednej z osób z Twojej drużyny) oceny S, a klucze losowo po wygraniu meczu, przy czym im z większą osób premade grasz, tym masz większą szansę na drop klucza.

Opublikowano

Skrzynki dostajesz po zdobyciu przez Ciebie (bądź jednej z osób z Twojej drużyny)

Chodzi o S na końcu gry, jak coś :v

Opublikowano

Koledzy wyżej nie dopisali istotnej rzeczy. Z każdym kolejnym, wydropionym kluczem masz mniejszą szansę na kolejny.
Klucze lecą jak chcą, ostatnio przez 2 tygodnie męczyłem się by zdobyć 1 fragment klucza, wczoraj rozegrałem 8 gier i wyleciały mi 3 fragmenty. 

maybenow.png

Opublikowano

Koledzy wyżej nie dopisali istotnej rzeczy. Z każdym kolejnym, wydropionym kluczem masz mniejszą szansę na kolejny.

Klucze lecą jak chcą, ostatnio przez 2 tygodnie męczyłem się by zdobyć 1 fragment klucza, wczoraj rozegrałem 8 gier i wyleciały mi 3 fragmenty. 

Bo klucze resetują się co 30 dni, tak samo jak skrzynki są co kilka dni. Tak klucze co miecha ;) A 2 dni, albo wczoraj minął właśnie miesiąc od tego systemu. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Bo klucze resetują się co 30 dni, tak samo jak skrzynki są co kilka dni. Tak klucze co miecha ;) A 2 dni, albo wczoraj minął właśnie miesiąc od tego systemu. 

Na prawdę? Tego nawet nie wiedziałem, a przeczytałem niejeden artykuł na temat tego Warsztatu Hextech.

maybenow.png

Opublikowano

czyli jak rozumiem, postać dana musi mieć masteries S po wygranym meczu, tak?

Dziękuję za informację

Ktoś z Twojej drużyny (lub Ty sam) musi(sz) mieć S, wtedy dostaniesz skrzynkę. ;)

Opublikowano

Masz na początku do zdobycia 4 skrzynki. Jedna skrzynka do limitu 4 resetuje się co 6 dni. Dostajesz je za osiągnięcie twoje lub twoich sprzymierzeńców oceny S na koniec meczu. System kluczy resetuje się co 30 dni i z każdym kluczem masz mniejszą szansę na zdobycie następnego. Klucze dostajesz po niektórych wygranych meczach.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

O kluczu już wiem. A teraz chciałbym zapytać czy skrzynki lecą też z aramów bądź normali?

Ze wszystkich trybów gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...