Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami w CS

KoszenN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam juz 2 dzien  mam jakies dziwne lagi.. mój ping ciągle utrzymuje sie w liczbie 100-150 , nie moge nic zrobic bo czego nie zrobie to mnie cofa.. Podczas robienia speedtestu ping wynosi 40 , download 5 i upload 1 .  co zrobic.

ss : http://i.imgur.com/1dxB9G3.jpg

aha i jak siedze na necie to normalnie strony sie wczytuja wiec nwm.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKoszenN

Granie na serwerach zagranicznych podnosi ping, bo są bardziej oddalone od ciebie itd. Przed grą wyłącz wszystkie zbędne programy, np. skype, origin itd., krótko mówiąc wszystko co żre neta. Nic innego z pingiem raczej się nie zaradzi.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Zawsze przed grą mam wyłączone wszystko , dodam że mam tylko tak w dzień , po północy normalnie 40 ping na zagranicznych serwerach..

edit. to jest ku... jakas patologia na polskich serwerach to samo nie da sie grac jeszcze 3 dni temu bylo wszystko dobrze

Opublikowano

Naprawde nikt nie jest w stanie mi pomóc ? dodam że w godzinie 23-00 lagi ustępują i normalnie mam 10pingu na polskich serwerach , 45-50 na zagranicznych.

Dziś z rana tez nie bylo zadnych lagow , ale po 15 sie zaczely moje slajdy..

Opublikowano

No tak , ale 4 dni maja jakies problemy ? Ja tam nie znam sie w tych sprawach. Raz zrobie speedtesta to jest 2downloadu , duzy ping , pozniej zrobie znowu to jest mniejszy ping + wiekszy download to ja nwm..

mozliwe są jakieś zakłócenia ? w wakacje kiedys mialem po tysiąc pingu codziennie , ale przyjechali cos tam robili i pozniej normalnie smigal net.

No i też czasami strona sie nie chce zalodowac i musze czekac ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...